Mustafa Sandal'a icra takibi başlatan Emina Jahovic'den U dönüşü: Elinden geleni yapıyor

Nafakasını ödemediği iddiasıyla Mustafa Sandal’a icra takibi başlatan Emina Jahovic, eski eşinin ‘velayet davası’ hamlesiyle geri vites yaptı. Jahovic, bu kez “Mustafa da çocuklar için elinden geleni yapıyor” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2021 Güncelleme 29 Mart 2021, 06:58
Mustafa Sandal’a icra takibi başlatan Emina Jahovic’den U dönüşü: Elinden geleni yapıyor

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz ay nafaka krizi yaşadığı Mustafa Sandal'a icra takibi başlatan ve "Boşandıktan sonra Mustafa'dan doğru düzgün nafaka alabilmiş değilim. Çocuklarımın günlük hayattaki bütün ihtiyaçlarını ben ve ailem karşılıyoruz" sözleriyle olay yaratan Emina Jahovic, sözlerini unuttu.

Önceki gün Bebek'te objektife takılan Sırp şarkıcı, 9 ve 12 yaşındaki iki çocuğunun velayeti için dava açacağı konuşulan eşki eşine zeytin dalı uzattı.

Mustafa Sandal'dan gelen karşı hamleyle geri vites yapan Jahovic, eski sözlerini unutup şöyle konuştu:

"Sadece bir denge oturtturmamız lazım Mustafa'yla. O olduktan sonra bence her şey düzelecek. Babası çocukları çok seviyor, o da onlar için elinden geleni yapıyor ama dediğim gibi biraz denge oturtmamız gerek."

KURALLARI HATIRLADI!


Bu arada çocuklarıyla birlikte 8 Şubat'ta Coronavirüs'e yakalandıktan sonra da Bebek'te maskesiz görüntülenince tepki çeken Emina Jahovic, akıllandı.

Önceki gün de spor yapmak için evden çıkan Sırp şarkıcı, "Yürüyüşe çıktım, bu sefer maskem var" sözleriyle tebessüm ettirdi.

Kozmetik markasıyla Balkanlar'da çok büyüdüğünü söyleyen şarkıcı, "Şirket küçük olduğu için henüz para kazanamıyorum ama yatırıma devam ediyorum. Türkiye'de de kalitemiz fark yaratmaya başladı. Hedefim dünya çapında bir marka olmak" dedi.

EVLERİ KONSOLOSLUK OLDU
Emina Jahovic ile ağabeyi Mirsad Türkcan, Sırbistan Novi Pazar'daki evlerini Yeni Pazar Başkonsolosluğu'na kiraya verdi. Evin duvarına "Türkiye Cumhuriyeti" tabelası asıldı. Novi Pazar'da halkın büyük çoğunluğu müslümanlardan oluşuyor.