Hadsizliğe öfke saçtı! İrem Derici'den takipçisine çok sert tepki | 27 Mart magazin haberleri

Anoreksiya olup ölümden dönen İrem Derici'ye bir takipçisi "Biraz kilo aldın" yorumu yaptı. Derici, bu yorumaçok sert tepki gösterdi. İşte havberin detayları ve 27 Mart tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2021 Güncelleme 27 Mart 2021, 07:00
Hadsizliğe öfke saçtı! İrem Derici’den takipçisine çok sert tepki | 27 Mart magazin haberleri

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz yıllarda anoreksiya olup ölümden dönen İrem Derici'ye bir takipçisi "Biraz kilo aldın" yorumu yaptı.


Bu hadsiz yorum karşısında çılgına dönen ünlü popçu, "Anoreksiyayı yenmiş kadına böyle boş yapma cesaretiniz varsa acılar içinde geberin" dedi!


ALBÜM FİKRİ YOK
Önceki gün Levent'te objektiflere takılan Gökçe Bahadır, kendisine gelen albüm teklifleriyle ilgili konuştu. "Albüm çıkarma düşüncem yok" diyen güzel oyuncu, müzikalde oynamanın ise keyifli olduğunu söyledi.


ZİRVEYİ BIRAKMADI
ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın önceki akşamki bölümü; tüm kişiler ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Dizi, Tüm Kişiler'de %12,50 izlenme oranı ve %27,19 izlenme payı ve 20+ABC1'de %11,14 izlenme oranı ve %23,38 izlenme payı alarak zirveyi bırakmadı.


MALDİVLER KORSANI
Ailesiyle Maldivler'de tatilde olan Rachel Araz Kiresepi, bu paylaşımıyla bir tablodan fırlamış gibiydi. Turkuaz renkli denizde şeffaf kanosuyla poz veren sosyetik güzelin şapkası da Karayip Korsanları'nı andırdı.


MİRAY'IN ZEKİ DOSTU
Ünlü oyuncu Miray Daner, önceki gün bir at çiftliğine gitti. Binicilik dersleri alan Daner, 'IQ' adlı atla da bu pozu verdi. Miray Daner'in dersleri yeni projesi için mi yoksa hobisi olduğu için mi aldığı ise merak konusu oldu…


BABAMI ÜZMEYİN
Geçtiğimiz hafta babası Erhan Önal'ı kaybeden Bige Önal, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Oyuncu, Almanya'daki üvey ağabeyiyle görüşmediğiyle ilgili haberlere "Sadece ayrı ülkelerde. Husumet yok. Lütfen öyle yazmayın, babam böyle bir şeyin çıkmasına üzülürdü" dedi.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN