İvana Sert 'yılın en stil kadını' seçildi

Bu yıl ilki düzenlenen Altın Zafer Ödülleri, sahiplerini buldu. Bugüne kadar birçok kez moda ödülü alan İvana Sert de gecede 'yılın en stil kadını' seçildi. İkoncan, kıyafetiyle ödülünün hakkını verdi. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 25 Mart tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2021 Güncelleme 25 Mart 2021, 06:59
İvana Sert ’yılın en stil kadını’ seçildi

İÇİNDEKİLER

Bu yıl ilki düzenlenen Altın Zafer Ödülleri, sahiplerini buldu. Bugüne kadar birçok kez moda ödülü alan İvana Sert de gecede 'yılın en stil kadını' seçildi. İkoncan, kıyafetiyle ödülünün hakkını verdi.

MÜGE ANLI KLASİĞİ
'Müge Anlı ile Tatlı
Sert' Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından "Yılın En İyi Programı" ödülüne layık görüldü. Başarılı sunucu, ödülü seyircilerine ithaf etti…

EŞKIYA'DAN BİR CEYLAN GEÇTİ
Fenomen dizi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', tüm kişilerde %10,43 izlenme oranı ve %21,85 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu Twitter Türkiye Trending Topics listesine de giren dizinin son bölümüne Sanem Çelik'in canlandırdığı Ceylan Çakırbeyli'nin ölümü damga vurdu.

'ASLAN OLMUŞ KEDİCİK'
Ceren Hindistan ile Ümit Aslan savaşı kızıştı… Aslan, kendisi için şok iddialarda bulunan kızının annesi hakkında koruma talep etti. Güzel oyuncu da eski aşkına köpürdü: "Bu kadar mı korktun benden aslan parçası! Daha bir şey açıklamadım. Asıl açıklamaya başlarsam sokağa adım atamazsın. Aslan olmuş kedicik."

MALDİVLER'DE KUTLAMA
Önceki
gün yeni yaşına giren Rachel Araz Kiresepi, kutlamayı evinden çok uzaklarda yaptı. Eşi Sami Kiresepi ve çocuklarıyla Maldivler'e giden sosyetik güzel, egzotik cennetten paylaştığı renkli karelerle de içleri ısıttı.

RÖTARLI İTİRAF
Sürekli estetik olduğunu inkar eden Özge Ulusoy, sonunda pes etti. Ünlü model, "Bu sene burnumun ucundan hafif bir operasyon geçirip ilk estetiğimi oldum" dedi.