Aleyna Tilki'ye Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan sert sözler! "Ya biri ölürse!"

Geçtiğimiz aylarda "Anneme, kendime, kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum. İnsanları Corona değil de ilaçlar öldürüyor olabilir mi?" şeklindeki ifadeler kullanan Aleyna Tilki hakkında soruşturma açıldı. Bilgisi olmadığı halde fikri olan 20 yaşındaki popçu, bu sözleriyle Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ı da kızdırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mart 2021 Güncelleme 24 Mart 2021, 07:03
Aleyna Tilki’ye Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’dan sert sözler! Ya biri ölürse!

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz aylarda "Anneme, kendime, kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum. İnsanları Corona değil de ilaçlar öldürüyor olabilir mi?" şeklindeki ifadeler kullanan Aleyna Tilki hakkında soruşturma açıldı.

Bilgisi olmadığı halde fikri olan 20 yaşındaki popçu, bu sözleriyle Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ı da kızdırdı.

AĞZI OLAN KONUŞUYOR!


Dün katıldığı bir canlı yayında Aleyna Tilki'nin tepki çeken açıklamalarını dinleyen Prof. Ceyhan, şu çıkışı yaptı:

"Bunun sorumsuz lafları yüzünden aşı olmayıp biri ölse, sorumlusu kim olacak! Hiçbir bilgisi olmadığı, hiçbir şekilde en ufak bir araştırma yapmadığı bir konu hakkında konuşarak insanları hem yanlış yönlendirip hem de bilgilendiriyor. Ailesi hakkında da nasıl kendi böyle bir kararı verebilir! Bu sorumsuzluk, affedilir gibi değil."

Son dönemde televizyonlara çıkan herkesin de aşıyla ilgili yorumlarda bulunduğunu eleştiren Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, "Bakıyorsunuz futbol adamları bile aşı konuşuyor. Bu konular, öyle herkesin fikrini topluma söyleyip bilgi vermeye çalışacağı konular değil" dedi.