Hande Erçel'den yine aynı aşk filmi: Murat Can Akdoğan'la Murat Dalkılıç da arkadaş çıktı

Bir dönem Ekin Mert Daymaz’la aşkını bitirip onun arkadaşı olan Mehmet Dinçerler’le birlikte olan Hande Erçel’den yine aynı aşk filmi. Güzel oyuncunun şimdiki sevgilisi Murat Can Akdoğan’la ayrıldığı aşkı Murat Dalkılıç’ın da birlikte fotoğrafı ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2021 Güncelleme 22 Mart 2021, 06:59
Hande Erçel’den yine aynı aşk filmi: Murat Can Akdoğan’la Murat Dalkılıç da arkadaş çıktı

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasında son dönemde yaşanan aşklar "Pes" dedirtiyor.

Geçtiğimiz günlerde Berrak Tüzünataç'ın kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi Ali Yörenç'le şimdiki aşkı Uraz Kaygılaroğlu'nun arkadaş olduğu ortaya çıkmıştı.

Hatta ikilinin bir oyun merkezinde makinede "Street Fighter" oynarken çekilmiş görüntüleri "Arkadaş kazığı" yorumu yaptırmıştı.

AYNI MASADALAR
Bir başka durum daha önceki gün ortaya çıktı. Sosyetik Murat Can Akdoğan'la yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel'in şimdi sevgilisiyle eski aşkı Murat Dalkılıç'ın da birlikte aynı masada fotoğrafı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz temmuz ayında sürpriz bir kararla Dalkılıç'la aşkını sonlandıran Erçel, "Murat hayatımın en zorlu günleri olarak hatırlayacağım zamanlarımda sadece sevgili değil, bana dost olmuş, yol arkadaşlığı yapmış kıymetli biridir. Dost kalmak tek istediğimizdir ve uzun yılların getirisi olarak yakın çevremiz hala aynıdır" açıklamasını yapmıştı.

BU İLK DEĞİL


Yeni sevgilisini Dalkılıç'ın çevresinden bulan Hande Erçel'in bu ilk aşk oyunu değil. Oyuncu Ekin Mert Daymaz ile 2 yıllık ilişkisini 2017 Mayıs'ta sonlandıran Hande Erçel, daha sonra Daymaz'ın yakın arkadaşı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamıştı.

ÖRNEKLERi ÇOK VAR!
Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun, sunucunun yakın dostu Önder Fırat ile aşk yaşamıştı.

Oyuncu Merve Boluğur da arkadaşı Eliz Sakuçoğlu'nun ayrıldığı Hakan Sabancı'yla birlikte olmuştu.

Bir diğer 'Arkadaşımın Aşkısın' vakası ise Alper Potuk, Tuvana Türkay ve Sercan Yıldırım arasındaydı.