Gigi ve Bella Hadid'in babası Mohammed Hadid'in Türkiye aşkı kabardı

Bütün dünyanın tanıdığı gözde modeller Gigi ve Bella Hadid’in babası Mohamed Hadid, Türkiye’de hem yemeklere bayıldı hem de doğal güzelliklere. Milyarder işadamı Mohamed Hadid, önceki gün ilk olarak The Levant açılışına katıldı, ardından da Zeytinburnu Fişekhane’de bulunan Zennur’da Anadolu lezzetlerinin tadına baktı. Ünlü gayrimenkulcü Mohamed Hadid, Türkiye’nin yatırımcılar için birçok fırsat sunduğunu belirtti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2021 Güncelleme 22 Mart 2021, 06:59
Gigi ve Bella Hadid’in babası Mohammed Hadid’in Türkiye aşkı kabardı

İÇİNDEKİLER

Bütün dünyanın tanıdığı gözde modeller Gigi ve Bella Hadid'in babası Mohamed Hadid, Türkiye'de hem yemeklere bayıldı hem de doğal güzelliklere.

Milyarder işadamı Mohamed Hadid, önceki gün ilk olarak The Levant açılışına katıldı, ardından da Zeytinburnu Fişekhane'de bulunan Zennur'da Anadolu lezzetlerinin tadına baktı.

Ünlü gayrimenkulcü Mohamed Hadid, Türkiye'nin yatırımcılar için birçok fırsat sunduğunu belirtti.

GÖZÜ BODRUM'DA


Hadid, "Artık buraya daha çok geleceğiz. Türkiye'de birçok ilgi çekici yer ve yatırım yapabileceğimiz fırsatlar var. İstanbul, Bodrum ilgi çekici yerler. Buralarda önümüzdeki dönemde yatırımlarımız olabilir'' dedi.

Kızları Gigi ve Bella ile temmuz-ağustos gibi Türkiye'ye gelmek istediğini de söyleyen iş insanı, "Eminim Gigi ve Bella da Türkiye'ye bayılacaklar.

Onlarla hem Türk lezzetlerini tatmak istiyorum hem de tarihi yerleri gezmek istiyorum. Kızlarımla Bodrum'da bir tatil planı da yapıyorum" diye konuştu.