Alişan, önceki gün oğlu Burak ile birlikte Metropol İstanbul’da görüntülendi

Alişan, önceki gün oğlu Burak ile birlikte Metropol İstanbul’da görüntülendi. Alişan, HupaLupa Aile Eğlence Merkezi’nde gün boyunca oğluyla oyun oynayarak stres attı. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2021 Güncelleme 22 Mart 2021, 06:59
Alişan, önceki gün oğlu Burak ile birlikte Metropol İstanbul’da görüntülendi

İÇİNDEKİLER

Alişan, önceki gün oğlu Burak ile birlikte Metropol İstanbul'da görüntülendi. Alişan, HupaLupa Aile Eğlence Merkezi'nde gün boyunca oğluyla oyun oynayarak stres attı.

EVLİLİK BEREKETİ
Sinan Akçıl'la 2. kez nikah masasına oturan Burcu Kıratlı, Jowe Kaş Şekillendirici'nin yeni reklam yüzü oldu. Kıratlı, "Unutmayın etkileyici gözlerin arkasında güçlü kaşlar yatar" dedi.

TAKIM ELBİSEYLE KAYAK KEYFİ
Oyuncu çift Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, hafta sonu tatili için Kartalkaya'ya gitti. Kayakta oldukça usta olan Cansel Elçin, bir ara takım elbisesi ile kayarak profesyonel kayakçılara meydan okudu! Güzel eşi de o anları ölümsüzleştirdi.

KUKİ'YE ÖZEL BAKIM
Demet Şener, geçtiğimiz yıllarda sahiplendiği Maltese Terrier ırkı köpeği Kuki'yi ameliyat ettirdi. Şener, "Kuki'miz beyin ve omurgasından zor bir ameliyat geçirdi. İnşallah çok iyi olacak" dedi.

JET EBRU
Eski manken Ebru Şallı, geçtiğimiz gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Bir kız arkadaşıyla birlikte alışveriş merkezine gelen Şallı, hızlı adımlarla eksiklerini gidererek kısa sürede alışverişini tamamladı.