'Hector', bu kez Serenay Sarıkaya ile Hande Erçel'i kapıştırdı: 'Hector'un annesi kim?'

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'i karşı karşıya getiren 'Hector', bu kez Sarıkaya ile Erçel'i kapıştırdı. Kerem Bürsin'in eski aşkıyla bir araya gelmesini isteyen hayranlarıyla, Erçel fanları arasında çıkan 'Hector'un annesi kim?'' tartışması, sosyal medyayı salladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2021 Güncelleme 14 Mart 2021, 06:59
’Hector’, bu kez Serenay Sarıkaya ile Hande Erçel’i kapıştırdı: ’Hector’un annesi kim?’

İÇİNDEKİLER

Üç buçuk yıllık ilişkilerini 2019'da noktalayan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, ayrılık sonrasında 'köpek' krizi yaşamıştı.

İlişkileri süresince iki köpek sahiplenen ünlü çift, Golden Retriever cinsi köpeklerine Orfeus; Terrier cinsi köpeğine ise Hector adını vermişti.

Ayrılık sonrasında bir araya gelip köpeklerinin paylaşımını yapan ikili, Orfeus'un Sarıkaya'da; Hector'un ise Bürsin'de kalmasını kararlaştırdı.

Önceki gün Bebek'te adının aşk dedikodularına karıştığı Hande Erçel'le görüntülenen yakışıklı oyuncunun kucağında minik köpeği vardı.

SOSYAL MEDYA ŞENLENDİ
Bu fotoğraf karesi de ikinci bir Hector krizi çıkardı.

Kerem Bürsin'in Serenay Sarıkaya ile yeniden barışmasını isteyen hayranları, "Hector'un annesi Serenay'dan başkası olamaz" yorumları yaptı.

Bürsin'in Hande Erçel'le aşk yaşamasını isteyen fanlarından ise karşı atak gecikmedi.

Twitter'da 'Hector'u en çok konuşulanlar listesine taşıyan Hande Erçel'in fanları, "Serenay out, Hande in" yorumları yaptı.