Bir tarafta Taylor Swift, Jessica Alba, Jennifer Garner, diğer tarafta Aleyna Tilki... Yaşı küçük egosu büyük!

Bir tarafta Taylor Swift,Jessica Alba, Jennifer Garner, diğer tarafta Aleyna Tilki... Bir AVM'de gezerken şemsiyesini şoförüne taşıtan 20 yaşındaki Aleyna Tilki, eşyalarını kendi taşıyan dünyaca ünlü starlarla kıyaslandı. Milyon dolarlık yıldızların mütevazılığı "Aleyna, her şeyden önce görgü ve starlık dersi almalı" yorumu yaptırdı…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2021 Güncelleme 12 Mart 2021, 06:59
Bir tarafta Taylor Swift, Jessica Alba, Jennifer Garner, diğer tarafta Aleyna Tilki... Yaşı küçük egosu büyük!

İÇİNDEKİLER

İngilizce şarkısı 'Retrograde' ile dünya piyasasına açılan Aleyna Tilki, bir kez daha şöhretin ağır yükünü taşıyamadığını gözler önüne serdi.

20 yaşında olmasına rağmen boyundan büyük laflar eden popçu, geçtiğimiz gün Zorlu Center'da çekilen bir görüntüsüyle eleştirilerin odağı haline geldi.

Elleri bomboş olmasına rağmen babası yaşındaki şoförüne şemsiyesini taşıtan Aleyna Tilki'nin bu karesi, dünyaca ünlü yıldızlarla kıyaslandı.

BİDONU BİLE KENDİ TAŞIDI
Servetleri 300 milyon doları bulan dünya starlarının, Miami ve New York sokaklarında çekilen fotoğrafları şemsiyesini bile taşıma zahmetine girmeyen Aleyna ile yan yana getirildi.

Geçtiğimiz gün film setine giderken bir bidon suyunu bile kendisi taşıyan 'Grinin Elli Tonu' filminin ABD'li yıldızı Dakota Johnson'dan dünyanın en zengin kadınları arasında yer alan ünlü şarkıcı Taylor Swift'e kadar onlarca yıldız, günlük hayat fotoğraflarıyla Aleyna Tilki gibilere mütevazılık ve görgü dersi verdi.

KENDİSİNİ STAR İLAN ETTİ


Genç popçunun starlarla yan yana getirilen bu kareleri de şu yorumları beraberinde getirdi:

"Bir İngilizce şarkıyla dünya starı olduğuna inanan Aleyna, önce yıldızlardan görgü dersi almalı", "Bir tarafta görgülü dünyaca ünlü starlar.

Diğer tarafta sonradan görme bir ünlü", "Bu starlık değil; görgüsüzlük ve ego", "Aleyna'nınki görmemişin parası olmuş misali…"