Türkiye artık öncelikli ülke: Kanye West ile Adidas işbirliğine talep yağdı

Adidas’ın Kanye West ile ortak yaptıkları Yeezy koleksiyonu 6 Mart’ta satışa çıktığı Türkiye’de jet hızıyla tükendi. Firma harekete geçti. Satışını ilk olarak ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde yapan Adidas, ‘öncelikli ülke’ listesine Türkiye’yi de ekledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2021 Güncelleme 09 Mart 2021, 06:59
Türkiye artık öncelikli ülke: Kanye West ile Adidas işbirliğine talep yağdı

İÇİNDEKİLER

Ülkemızdeki moda tutkusu yabancı firmaların iştahını kabartmaya devam ediyor.

Adidas'ın Kanye West ile ortak yaptıkları koleksiyonu tüm dünyada olduğundan çok Türkiye'de ilgi gördü.

Markanın 6 Mart'ta satışa çıkan Yeezy 450 Cloud White modeli de 1.949 TL'lik fiyatına rağmen anında tükenince Kanye West ile Adidas, dünya genelinde dakikada milyonlarca dolar kazandı.

Ülkemizde de satışa çıktığı anda büyük ilgi gören ayakkabılara ulaşmak isteyenler, firmanın satış sitesinin çökmesine sebep olmuştu.

Türkiye'deki potansiyeli gören firma hemen harekete geçti.

Kanye West ile ortak yaptıkları Yeezy koleksiyonunun satışını ilk olarak ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde yapan Adidas, 'öncelikli ülke' listesine Türkiye'yi de ekledi.

ÜNLÜLERİN TERCİHİ


Artık yeni modellerini daha fazla sayıda ülkemizde satacak olan markanın sıkı müşterileri arasında, Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin, Burcu Esmersoy ve Engincan Ural gibi ünlüler de bulunuyor.

Bu arada Kanye West tasarımları Yeezy Boost model ayakkabıları dünya çapında Justin Bieber ile eşi Hailey Bieber ve Gigi Hadid gibi yıldızlar sürekli tercih ediyor.