Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncusu Hande Soral eşi İsmail Demirci ile Nişantaşı City's'deydi

Çekimleri Adana’da yapılan ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncusu Hande Soral, önceki gün dizisinin çekimleri Ordu’da olan eşi İsmail Demirci ile Nişantaşı City’s’deydi. Uzun süre sonra kavuşan ünlü çift, hayli keyifliydi. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 7 Mart tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mart 2021 Güncelleme 07 Mart 2021, 06:59
Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncusu Hande Soral eşi İsmail Demirci ile Nişantaşı City’s’deydi

İÇİNDEKİLER

Çekimleri Adana'da yapılan 'Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncusu Hande Soral, önceki gün dizisinin çekimleri Ordu'da olan eşi İsmail Demirci ile Nişantaşı City's'deydi. Uzun süre sonra kavuşan ünlü çift, hayli keyifliydi.

ARTIK KAÇIŞ YOK
Haklarındaki aşk dedikodularını aylarca "Arkadaşız" diye yalanlayan Merve Oflaz ile Allan Hakko, en sonunda ilişkiyi itiraf etmişti. Önceki gün Bebek Lucca'da oturan ikili, gazetecilerden de kaçmayarak rahat tavırlar sergiledi.

ÖZGE'NİN KAFE SÜSÜ
Model
Özge Ulusoy, dün uzun bir aranın ardından Cumartesi günü dışarıya çıkmanın mutluluğunu yaşadı. İstinyePark'taki bir kafeye giden Ulusoy, bu karesine "Gezmeye giden bir kız" yazdı.

YENİ ŞARKI MÜJDESİ
Zeynep
Bastık, "Kendi Yolumuzda" adlı yeni single çalışmasını beğeniye sundu. Başarılı popçu, sözü ve müziği kendisine ait olan şarkısına Gönenç Uyanık yönetmenliğinde klip çekti.

SARIMSAK GÜZELİ
Hande Subaşı, önceki gün mutfak alışverişi yaptı. Tam bir sarımsak sevdalısı olduğunu söyleyen ünlü oyuncu ve şarkıcının bu selfie pozuna takipçilerinden "Sarımsak güzeli" yorumları yağdı.

KIVANÇLA SUNDU
Yakışıklı
oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, marka yüzü olduğu Mavi Jeans reklamından yeni karesini paylaştı. Tatlıtuğ'un paylaşımı, yine beğeni ve yorum rekoru kırdı.

DEMET'İN SANAT TARZI
Güzel
oyuncu Demet Özdemir, önceki gün spor tarzını gözler önüne serdi. Özdemir'in tasarım tişörtüyle sergilediği kombini, beğeni topladı.