Yıldızlar karması Bodrum'da: Nicolas Sarkozy ve Carla Bruni çifti Naomi Campbell ile geliyor

Son yılların gözde tatil destinasyonu Bodrum, bu yaz için de şimdiden iddialı… Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve güzel eşi Carla Bruni çifti, yakın dostları Naomi Campbell’ın da olduğu bir ekiple Temmuz ayında Bodrum’daki bir otele rezervasyon yaptırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2021 Güncelleme 06 Mart 2021, 07:00
Yıldızlar karması Bodrum’da: Nicolas Sarkozy ve Carla Bruni çifti Naomi Campbell ile geliyor

İÇİNDEKİLER

Pandemi, Bodrum'un yıldızını daha da parlattı. Rus, Orta Doğulu ve birçok Avrupalı turist, geçtiğimiz yaz Yunan Adaları ile St. Tropez yerine Bodrum'a gelip lüks yatlarıyla Yalıkavak'a demirledi.

Bodrum, dünyanın en gözde tatil destinasyonları arasında kalmadı; bölgedeki ev fiyatları da yüzde 200 arttı.

Kapılarını Nisan ile Mayıs aylarında peş peşe açmaya hazırlanan Bodrum'daki oteller de fiyat artışına gitti.

OTELLERE RAĞBET BÜYÜK
Fiyatlarını euro olarak belirleyen bölgenin en lüks otellerinin Haziran ve Temmuz ayındaki odaları, neredeyse şimdiden doldu.

Fransız basını da Bodrum'un popülerliğine 'Fransız' kalmadı. Bodrum'un Monaco ve St. Tropez'in tahtını salladığını yazan Fransız haber siteleri, Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve güzel eşi Carla Bruni ile yakın dostları Naomi Campbell'ın Temmuz ayında Bodrum'daki bir otele rezervasyon yaptırdığını yazdı.

Habere göre; dünyaca ünlü üç yıldıza birçok Fransız dostu da eşlik edecek.

Bu arada Sarkozy ile güzel eşi Carla Bruni, 2019 yılında da Bodrum'a gelmiş ve burada kaldıkları bir hafta boyunca Bodrum'un eşsiz koylarını gezmişti.

NAOMI'NİN İKİNCİ ADRESİ
nyaca ünlü İngiliz top model Naomi Campbell, yıllardır Bodrum'da tatil yapıyor.

Kendisi gibi top model arkadaşı Kate Moss ile buradaki bir detoks merkezine gelen Naomi, tatili boyunca Türkbükü, Gümüşlük ve Bodrum merkezi de gezip alışveriş yapıyor.