Bülent Ersoy’la bir kez daha alevlenen kürk tartışmasına Nebahat Çehre de katıldı: Yerken iyi de giyerken mi kötü?

Bülent Ersoy'la bir kez daha alevlenen kürk tartışmasına Nebahat Çehre de katıldı. Önceki gün kürk ceketiyle görüntülenen usta sanatçı, 'Etini kesip yiyorlar ya büyük hayvanların sonra da derilerini satıyorlar. Kürküm de öyle' dedi. Bu sözler de yeni bir polemiğin başlangıcıydı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2021 Güncelleme 06 Mart 2021, 07:00
Bülent Ersoy’la bir kez daha alevlenen kürk tartışmasına Nebahat Çehre de katıldı: Yerken iyi de giyerken mi kötü?

İÇİNDEKİLER

Yeşilçam'ın ünlü ismi Nebahat Çehre, uzun bir aradan sonra Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

Her zamanki gibi kendine özgü tarzını gözler önüne seren 75 yaşındaki sanatçının üzerindeki kürk ceketi gözlerden kaçmadı.

Basın mensuplarıyla ayak üstü selamlaşan Nebahat Çehre, "Üzerinizdeki gerçek mi?" sorusuna polemik yaratacak şu yanıtı verdi:

"Bilmiyorum. Zannediyorsam büyük hayvanların etini kesip yiyorlar ya; sonra da derilerini satıyorlar. Öyle bir şey zannediyorum."

Çehre, su sözleriyle et yiyip kürk giyilmesini eleştiren isimleri de kast eder gibiydi…

O DA BAĞIŞLAYACAK
Üzerindeki kürkünü yıllar önce satın aldığını açıklayan usta sanatçı, artık kürk satışının da eskisi kadar çok olmadığını söyleyip ekledi:

"Kürklerimi de satıp gelirini yardım cemiyetlerine göndereceğim."

Nebahat Çehre'nin bu sözleri dolabındaki 2 milyon TL'lik kürkleri bağışlayacağını açıklayan ve geçtiğimiz günlerde tilki kürkü giydiği için eleştirilen Bülent Ersoy'u getirdi.

Çehre, Diva'ya ilgili "Bülent Ersoy'un kendi düşüncesi. Daha çok fazla sıkıştırmak doğru değil" diye konuştu. Nebahat Çehre'nin bu açıklamalarına hayvan severlerin nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu…