18 bin 750 TL'lik naylon mont Burcu Esmersoy'un üzerine yapıştı

Sezonun en gözde parçası Prada montu dünya starlarının ardından Türkiye’de ilk giyen isimler arasında yer alan Burcu Esmersoy, 18 bin 750 TL'lik naylon montu üzerinden çıkarmıyor. Güzel sunucu, bir hafta arayla aynı montuyla görüntü verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2021 Güncelleme 04 Mart 2021, 07:01
18 bin 750 TL’lik naylon mont Burcu Esmersoy’un üzerine yapıştı

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en stil sahibi kadınlarının başında gelen Burcu Esmersoy, ezber bozdu. Normalde bir giydiğini bir daha üzerinde görmediğimiz güzel sunucu, bu sezonun en moda parçasına kavuşunca olanlar oldu. Bella Hadid gibi dünyaca ünlü yıldızlar ile Türkiye'den birçok ünlü ismin rağbet gösterdiği Prada monttan alan Burcu Esmersoy, bu parçayı adeta üniforması yaptı.

ÇEVREYE DUYARLI KUMAŞ
28 Şubat ve 2 Mart
tarihlerinde İstinyePark'ta objektiflere takılan ünlü sunucunun üzerinde aynı mont vardı. Burcu Esmersoy'un fiyatı 18 bin 750 TL olan naylon montunu sürekli giymesi, "Hava atmak uğruna mont üzerine yapıştı" dedirtti. Bu arada Prada marka bu siyah montu Türkiye'de daha önce de Demet Özdemir, Rachel Araz Kiresepi ve Yasemin Özilhan gibi yıldızların üzerinde gördük. Bir bakıma artık statü göstergesi haline gelen bu montların en büyük özelliği ise 're-naylon' kumaş olması. Prada Re-Nylon koleksiyonu; üretiminin tamamını dünya çapında okyanuslardan, balık ağlarından ve tekstil elyaf atıklarından toplanan plastiğin geri dönüşümü ve saflaştırılmasıyla oluşturulmuş naylondan sağlıyor. Koleksiyon için Econyl ipliğinin seçilmiş olması ise, saf naylon iplik kullanımına kıyasla küresel ısınmanın yüzde 90'a varan oranda azaltılmasına katkıda bulunulduğu anlamına geliyor.


18 BİNLİK MONTUNU ÇIKARMIYOR
Normalde bir giydiğini bir daha giymeyen güzel sunucu, kural bozup Prada montunu adeta üniforması yaptı.

Burcu Esmersoy, montunun yanı sıra Stella McCartney marka çantasını da bir hafta arayla yine takmıştı.



Bella Hadid gibi dünyaca ünlü birçok yıldız da Prada'nın sezonun hit parçasını üzerinden çıkarmak bilmiyor.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN