Sosyetik Burcu Şendir Kartalkaya’da ölümden döndü:

Sosyetik Burcu Şendir, Kartalkaya'da büyük tehlike atlattı. Kuralları hiçe sayıp kask takmadan kayak yapan sosyetik güzele bir snowboard'cı arkadan çarptı. Gözünü hastanede açan Şendir, tavsiye verdi: "İyi kayıyorum demeyin kaskınızı mutlaka takın. Allah'ım korudu beni."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2021 Güncelleme 25 Şubat 2021, 06:58
Sosyetik Burcu Şendir Kartalkaya’da ölümden döndü:

İÇİNDEKİLER

Cemiyet dünyasının renkli ismi Burcu Şendir, Kartalkaya'da az kalsın canından oluyordu! Eski evliliğinden iki çocuğu olan sosyetik güzel, geçtiğimiz gün kayak yapmak için piste çıktı.

Yıllardır kayak yaptığı için kendisine güvenen Şendir, emniyet kurallarını hiçe sayıp kaskını takmadı.

Şendir, arkasından hızla gelen bir snowboard'cunun kendisine çarpmasıyla gözünü ambulansta açtı.

Kafa travması geçirme şüphesi ile Bolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Burcu Şendir, bir gün boyunca müşahede altında kaldı.

Sosyetik güzel, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilince özel ambulans ile İstanbul'daki evine döndü.

HERKESİ UYARDI
Yüzünün halini dün Instagram hesabından paylaşan 40 yaşındaki sosyetik güzel, "Dünkü durum buydu. Ambulansla Bolu Devlet Hastanesi. Neyse ki şimdi İyiyim" dedi.

Ardından bir kare daha paylaşan iki çocuk annesi Şendir, takipçilerini "Lütfen asla kask takmadan kaymayın" diye uyarıp ekledi:

"Arayan soran herkese çok teşekkürler. Ağrılarım var. 'Ben iyi kayıyorum' demeyin; kaskınızı takın. Ben kayarken bana da çok hızlı kayan bir snowboard'cu arkadan direkt kafama girdi. Gözümü ambulansta açtım. Allah'ım korudu beni, iyi ki hayattayım."

KASK TAKSAYDI BÖYLE OLMAZDI
Burcu Şendir'in başına gelenlerin nedeni, kayak yaparken kask takmaması. Kimsenin iyi kaydığı için kendisine güvenmemesi gerektiğini söyleyen sosyetik güzel, "Lütfen kask takmadan kaymayın" dedi.

Bu arada Burcu Şendir'in kaza geçirdiği Kartalkaya'daki pistlerde aslında kayak yaparken kask takma zorunluluğu var. Ancak sosyetik güzel, boşluktan istifade ederek kuralları delip kaskını takmamış.