Gizem Karaca önceki gün gittiği bir at çiftliğinde renkli görüntüler sergiledi

Güzel oyuncu Gizem Karaca, önceki gün gittiği bir at çiftliğinde renkli görüntüler sergiledi. Karaca, beyaz bir atla çekilmiş kareleriyle “Sohbet koyu” esprileri yaptırdı. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 20 Şubat tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2021 Güncelleme 20 Şubat 2021, 06:59
Gizem Karaca önceki gün gittiği bir at çiftliğinde renkli görüntüler sergiledi

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Gizem Karaca, önceki gün gittiği bir at çiftliğinde renkli görüntüler sergiledi. Karaca, beyaz bir atla çekilmiş kareleriyle "Sohbet koyu" esprileri yaptırdı.

SANATIN USTASI
Usta sanatçı Erol Evgin'den hayranlarına müjde... Evgin, yaptığı resimleri Instagram'da açtığı Erol Evgin Art Gallery sayfasından hayranlarıyla buluşturuyor.

ARTIK İNCE ELEYECEK
Dolunay Soysert, önceki gün Etiler'deydi. Rol aldığı son projeleri tutmayan ünlü oyuncu, "Hepsi bende anı olarak kalacak. Ama doğru proje de yer almak istiyorum" dedi. Aydın HAMZA

TEMPOSU YOĞUN
Berkay, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Pandemi sürecinde yeni şarkılarıyla ilgilendiğini söyleyen popçu, bir yandan da yeni kuracağı müzik şirketi için de yoğun bir tempoda çalışıyor.

SEVGİLİ DESTEĞİ
Kaan Yıldırım'dan aşkına destek… Ünlü oyuncu, önceki akşam Instagram'da Hadise'nin dün piyasaya çıkan albümündeki 'Olsun' isimli şarkıyı paylaşıp güzel popçuya aşkını da bir kez daha ilan etti.

VİNA'YLA ETİLER GEZİNTİSİ
Akıncı'nın
güzel oyuncusu Müge Boz, önceki gün eşi Caner Erdeniz ve kızı Vina'yla Etiler'deydi. Dizinin çok güzel gittiğini söyleyen güzel oyuncu, "Setten kalan vaktimle de ailemleyim" dedi. Doğan SAVAŞ


TRENDE UYDU
Trendleri yakından takip eden Yasemin Özilhan da Prada modasına uydu. Sosyetik güzel, 16 bin TL'lik ceketiyle de aracının içerisinde böyle poz verip havasını attı.