Aleyna Tilki ile Dua Lipa el ele: İngilizce şarkının sözlerinde yıldız imzası

Küçük yaşta büyük başarılar elde eden Aleyna Tilki, dünya starı olma yolunda beklenen adımı attı. Dünyaca ünlü şarkıcıları bünyesinde barındıran Warner Music Global’le anlaşma yapan ilk Türk yıldız olan 20 yaşındaki popçu, ilk şarkısı 26 Şubat’ta tüm dünyada yayınlacak. Tilki, ‘Retrograde’ adını taşıyan İngilizce şarkısıyla ilgili ayrıntıları da önceki akşam Instagram’da yaptığı canlı yayında hayranlarıyla paylaştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2021 Güncelleme 20 Şubat 2021, 06:59
Aleyna Tilki ile Dua Lipa el ele: İngilizce şarkının sözlerinde yıldız imzası

İÇİNDEKİLER

Küçük yaşta büyük başarılar elde eden Aleyna Tilki, dünya starı olma yolunda beklenen adımı attı.

Dünyaca ünlü şarkıcıları bünyesinde barındıran Warner Music Global'le anlaşma yapan ilk Türk yıldız olan 20 yaşındaki popçu, ilk şarkısı 26 Şubat'ta tüm dünyada yayınlacak.

Tilki, 'Retrograde' adını taşıyan İngilizce şarkısıyla ilgili ayrıntıları da önceki akşam Instagram'da yaptığı canlı yayında hayranlarıyla paylaştı.

Şarkının söz ve müziğinin dünyaca ünlü yıldız Dua Lipa'ya ait olması, büyük heyecan yarattı.

Aleyna Tilki hayranları, genç yıldıza sosyal medyadan tebrik mesajları yağdırdı.

Bu arada İsminden de anlaşıldığı gibi gökyüzüne gönderme yapan şarkının çıkış tarihi de güneşin Balık burcuna geçiş yaptığı dönem olarak özellikle seçildi.

DUAL BENZERLİK
Aleyna Tilki, albüm kapağındaki tarzıyla seslendireceği şarkının söz ve müziğine imza atan Dua Lipa'dan ilham almıştı. Arnavut asıllı İngiliz şarkıcıya çok benzetilen Tilki'nin üzerindeki bluz da daha önce Dua Lipa tarafından giyilmişti.