Atv'nin Akıncı dizisinin yıldızı Şükrü Özyıldız’ın fanlarından tatlı jest

Atv'nin Akıncı dizisinin yıldızı Şükrü Özyıldız’ın fanlarından tatlı jest… Dün yeni yaşını kutlayan Özyıldız'ın dünya çapındaki fanları, Maça Kızı'nın ünlü şefi Carlo Bernardini'ye ulaştı. Üzerinde ünlü oyuncunun bugüne kadar canlandırdığı tüm karakterlerinin olduğu bir pasta yaptıran ABD'den Meksiya'ya kadar binlerce fanı, Şükrü Özyıldız'ı mest etti. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 19 Şubat tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Şubat 2021 Güncelleme 19 Şubat 2021, 07:02
Atv’nin Akıncı dizisinin yıldızı Şükrü Özyıldız’ın fanlarından tatlı jest

İÇİNDEKİLER

Atv'nin Akıncı dizisinin yıldızı Şükrü Özyıldız'ın fanlarından tatlı jest… Dün yeni yaşını kutlayan Özyıldız'ın dünya çapındaki fanları, Maça Kızı'nın ünlü şefi Carlo Bernardini'ye ulaştı.

Üzerinde ünlü oyuncunun bugüne kadar canlandırdığı tüm karakterlerinin olduğu bir pasta yaptıran ABD'den Meksiya'ya kadar binlerce fanı, Şükrü Özyıldız'ı mest etti.

AKINCI'YA TAZE KAN GELDİ
Her cuma atv'de yayınlanan Akıncı'nın oyuncu kadrosu büyüyor. Hira Koyuncuoğlu, diziye son katılan isim oldu. Genç oyuncunun Akıncı dizisindeki rolü Komiser Yardımcısı Güneş Erden olacak. Güneş, pek çok olayın aydınlanmasında önemli bir rol oynayacak.

BİZİ ENAYİ SANIYORLAR!
Popçu Aynur Aydın, önceki gün Vadistanbul'daydı. Aydın, "Hala partileyenler görüyorum. Böyle olunca kendimizi enayi gibi hissediyoruz" dedi.

SÜRPRİZ DOLU SUZAN
Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan atv'nin yeni dizisi 'Kardeşlerim'in oyuncularından Ahu Yağtu, rolüyle ilgili şunları söyledi: "Hayat verdiğim Suzan, çok güçlü bir kadın değil, sürprizli bir karakter…"

MUTFAKTA ŞENLİK VAR
Anneliğin çok yakıştığı Azra Akın, önceki gün oğluyla neşeli anlar yaşadı. Demir'le mutfağa girip yemekler hazırlayan güzel oyuncu, bu anları da Instagram'da paylaştı. Azra Akın, bu kareye "Demir şefle mutfaktayız" yazdı.

DOSTLUĞUN FOTOĞRAFI
Hayvan dostu Bensu Soral'dan ders gibi paylaşım… Güzel oyuncu, kavgalarıyla deyimlere bile konu olan kedisi ve köpeğiyle sarmaş dolaş bu karesiyle "Sevginin gücü" dedirtti.

YILDIZLI ZİYARET
Dubai'de açtığı yeni restoranı ile adından söz ettiren CZN Burak, dünyaca ünlü oyuncu Will Smith ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü şef, yıldızın adını da pidenin üzerine yazarak sosyal medyayı salladı.

HADİSE'DEN MÜJDE
Popçu Hadise, 3 şarkıdan oluşan albümü 'Aşka Kapandım'ı bugün Pasaj Müzik etiketliyle piyasaya sürdü. Şarkıcı, çıkış video şarkısını "Olsun" olarak belirledi.