Avcılık tutkunu Nurettin Hasman'a hayvansever Şebnem Çapa'dan tepki: Allah kahretsin...

Avcılık tutkunu Nurettin Hasman, Urfa'daki ceylan avı yarışmasına destek verdi. Şebnem Çapa'dan 'Allah kahretsin hayvanları avlayanları' çıkışı gelince de ağzını bozdu: 'Aptallarla uğraşacak vakit yok!'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2021 Güncelleme 14 Şubat 2021, 07:00
Avcılık tutkunu Nurettin Hasman’a hayvansever Şebnem Çapa’dan tepki: Allah kahretsin...

İÇİNDEKİLER

Sosyal medyada sosyetiklerin 'av' kavgası çıktı!

Her şey İzzet Çapa'nın hesabında Urfa'daki 21.500 TL ödüllü ceylan avıyla ilgili afişi yayınlamasıyla başladı. Yıllardır sosyetik dostlarıyla avlanan ve bir dönem verdiği bıldırcın partileriyle nam salan Nurettin Hasman, bu paylaşıma şöyle yorum yaptı:

'HAYVAN SEVERİM'


"İlk önce ne nedir ne değildir bir öğren sonra buralara yaftala. Hayvan korumadan bahsediyorsan bana hiç anlatma, o konuda yanıma gelemezsin. Benden sana sadece bir tavsiye. Bu arada bazen tavuk bazen inek bazen balıklar için de ara sıra bir şeyler koy İzzet ayıp ediyorsun onlara."

ÇİRKİN BİR ÜSLUP!


Sosyetik işadamının yazdıklarından sonra da aynı paylaşıma Şebnem Çapa'dan "Allah kahretsin avlayanları ve bu ödülü koyanları" yanıtı geldi.

Kendisine gelen tepkilerin çığ gibi büyüdüğünü gören Hasman, üslubunu çirkinleştirip "Aptallarla uğraşacak vakit yok. Cahilsiniz o kadar!" çıkışı yaptı.

İşadamının bir kadına karşı sergilediği bu kaba tavrı, "Sözde sosyetik" dedirtti. Bu arada Nurettin Hasman, kendisinden yaşça küçük Eda Taşpınar, Verda Penso ve Ayşe Hatun Önal gibi ünlü isimlerle magazin dünyasında adını duyuran bir sosyetik…

AVCILIK BAŞARI GETİRİYORMUŞ!
Nurettin Hasman'ın sık sık ava çıktığı işadamı Ali Üstay'a göre de avcılık yapan işadamları kariyerlerinde daha başarılı. Üstay'ın av arkadaşları arasında da Peugeot ve Citroen'in patronu Robert Peugeot'dan Cem Boyner'a kadar birçok isim var.