Aleyna Tilki, peşini bırakmayan çiçek satıcısına William Shakespeare’in Hamlet kitabını verdi

Önceki gün bir kitapçıya giden Aleyna Tilki’nin peşini bir çiçek satıcısı bırakmadı. Genç popçu, satıcıya para yerine William Shakespeare’in Hamlet kitabını verdi. Ancak genç satıcı ‘Ben okuma bilmiyorum’ deyince kahkaha tufanı koptu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2021 Güncelleme 12 Şubat 2021, 07:01
Aleyna Tilki, peşini bırakmayan çiçek satıcısına William Shakespeare’in Hamlet kitabını verdi

İÇİNDEKİLER

Aleyna Tilki, önceki gün Bebek'te adeta şov yaptı. Tam bir kitap kurdu olan 20 yaşındaki popçu, bir kitapçı çıkışı görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde kas spazmı geçiren ancak artık iyileştiğini söyleyen yeni klibi hakkında konuştu. "Tipik Aleyna Tilki klibi olacak ama bu sefer daha kaliteli hali" diyen çılgın popçu, ekledi: "Dünyaya açılan bir proje olduğu için kaliteli olan hareketler yaptım. Klipte benim bilim insanı yönüm de var. Şimdi bunu dediğim için benimle dalga geçecekler" diye konuştu.

KİTAP ZİNCİRİ…
Röportajını bitirip aracına binen Aleyna Tilki'nin camını bir çiçekçi çaldı. Tilki, şoförüne çıktığı kitapçıdan William Shakespeare'in kült eserlerinden biri olan Hamlet kitabını aldırdı.



Para isteyen çocuğa kitap hediye eden Aleyna Tilki, aldığı yanıt karşısında ise şoke oldu: "Abla ben okuma yazma bilmiyorum. Bir dahaki sefere de okula yazdır beni. Bu arada Aleyna Tilki, gazetecilere de "Bir dahaki sefere sizlere de kitap alıp hediye etmek istiyorum. Keşke herkes birbirine kitap alsa ne güzel olur" diyerek evinin yolunu tuttu.


Aleyna'nın kitap hediye ettiği çiçek satıcısı, Hamlet'i objektife gülerek böyle gösterdi.


ŞİMDİ DE BİLİM İNSANI OLDU
Bilim insanı yönü olduğunu söyleyen Tilki'ye muhabirler, geçtiğimiz günlerde kendisini Nasrettin Hoca'ya benzetmesiyle ilgili yaptığı açıklamayı sordu. 20 yaşındaki popçu, şöyle dedi: "Ben de güldürüyorum ama fıkra değil de bizim jenerasyona göre hikayeler anlatıyorum. Hem de düşündürüyorum. Yeni nesil fıkralar benim twit'lerim."
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN