Edwina Sponza ile İbrahim Kutluay aşkı bitti: Demet Şener Cenk Küpeli'yi Instagram'da sildi

İbrahim Kutluay’ın Edwina Sponza ile ayrılmasından birkaç gün sonra Demet Şener’den ilginç hamle geldi. Şener, ‘Dostluğumuz baki’ dediği eski eşi Cenk Küpeli’yle sosyal medyadan karşılıklı takibi bıraktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2021 Güncelleme 10 Şubat 2021, 17:44
Edwina Sponza ile İbrahim Kutluay aşkı bitti: Demet Şener Cenk Küpeli’yi Instagram’da sildi

İÇİNDEKİLER

İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza'nın ayrılık haberinin ardından henüz birkaç gün geçmişken Demet Şener ile Cenk Küpeli cephesinden ilginç bir hamle geldi.

Demet Şener, geçtiğimiz haftalarda 19 aylık evliliğini bitirdiği Küpeli'yle dostça ayrılığını söyledi.

43 yaşındaki eski manken, kendisinden 8 yaş küçük eski eşi için de "Bizim eve gelip giderken her zaman görebilirsiniz" diyerek arkadaşlıklarının daima süreceğini açıkladı.

Ancak bu sözler unutuldu.

BEĞENİLERİ GERİ ALDI


Şener, Küpeli'yle Instagram'da
takipleşmeyi bıraktı. Hatta Demet Şener, boşandıktan önce ve sonra Küpeli'nin fotoğraflarına yaptığı tüm beğenileri de geri çekerek şaşırttı.

Eski manken ile Cenk Küpeli arasında sosyal medyada ortaya çıkan gerginliğin İbo-Edwina ayrılığıyla aynı günlere denk gelmesi, "Manidar zamanlama" dedirtti.

EDWİNA GİTTİ CENK'İ SİLDİ
İlişkilerine nokta kayan İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza'nın sosyal medyada takipleşmeyi bırakmasından birkaç gün sonra Şener de Küpeli'yi Instagram'dan çıkardı.

Şener, Küpeli'nin en son 29 Ocak'taki gönderisine yaptığı beğeniyi bile geri alarak 'dostluğun' boşanma sonrası fazla sürmediğini gözler önüne serdi.