Aslı Şen ‘zoom’ uygulamasını kazanç kapısı yaptı: Psikolog Rana Şen ile paranın dibine vurdu

Pandemi öncesinde davetlere ev sahipliği yapıp işbirlikleri yaptıkları markalardan 15 ile 80 bin TL arası ücret alan sosyetikler, Covid nedeniyle ek gelirleri kesilince yeni çözümler buldu. Çoğu sosyal medyadan reklam içerikli paylaşımlar yapan cemiyet hayatının ünlü isimleri, ceplerini doldurmaya devam etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2021 Güncelleme 06 Şubat 2021, 07:00
Aslı Şen ‘zoom’ uygulamasını kazanç kapısı yaptı: Psikolog Rana Şen ile paranın dibine vurdu

İÇİNDEKİLER

Pandemi öncesinde davetlere ev sahipliği yapıp işbirlikleri yaptıkları markalardan 15 ile 80 bin TL arası ücret alan sosyetikler, Covid nedeniyle ek gelirleri kesilince yeni çözümler buldu.

Çoğu sosyal medyadan reklam içerikli paylaşımlar yapan cemiyet hayatının ünlü isimleri, ceplerini doldurmaya devam etti.

TEKNOLOJİK GELİR!


Eşi Metin Şen'in restoranlarıyla ilgilenen ve bir kozmetik markası olan Aslı Şen de teknolojinin nimetlerinden yararlanmaya karar verdi.

Görüntülü konuşma uygulaması 'Zoom' üzerinden psikolog Rana Şen ile bir seminer düzenleyeceğini açıklayan Şen, 2 saatlik sohbetine katılım ücretinin ise tam 200 TL olduğunu söyledi!

Sosyetik Şen'in bu açıklamasını görenler, "Paraya zoom'lanmış" demekten kendilerini alamadı.

Bu arada lüks yaşantılarıyla hava atıp, sosyal medyadaki her adımını paraya çevirmesini bilen ünlü isimlerin vergi ödemeden yüksek kazançlar elde etmeleri de tepki çekmeye devam ediyor.

ŞAMPUAN DA SATIYOR


Aslı Şen'in çıkardığı kozmetik markasının şampuanları, 50 TL'ye satılıyor.

Bu arada Aslı Hanım, eşi Metin Şen'le birlikte Bodrum ve İstanbul'daki mekanlarıyla da ilgileniyor.

Ceylan Çapa gibi sosyetikler, pandemi öncesinde markalarla işbirliği yapıp düzenledikleri davetlere yakın dostlarını çağırmaları için yüklü ücretler alıyordu.