Sibel Can, Mehmet Çelik'in kendisini dolandırdığını söylemişti: 'Davalar sürüyor ben mağdurum, cezasını çekmeli'

Sibel Can ile Mehmet Çelik, dün yine karşı karşıya geldi. Can’ın 2009’de yılında Çiftkurtlar’dan satın aldığı Mercedes- Benz G 500 model cipe ABD’den yasal yollardan getirilmediği iddiasıyla 2012’de el konuldu. Çiftkurtlar’ın patronu Mehmet Çelik’e dava açan Sibel Can, yediemin otoparkına çekilen cipini de ancak 2019’da geri alabilmişti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2021 Güncelleme 05 Şubat 2021, 07:01
Sibel Can, Mehmet Çelik’in kendisini dolandırdığını söylemişti: ’Davalar sürüyor ben mağdurum, cezasını çekmeli’

İÇİNDEKİLER

Sibel Can ile Mehmet Çelik, dün yine karşı karşıya geldi. Can'ın 2009'de yılında Çiftkurtlar'dan satın aldığı Mercedes- Benz G 500 model cipe ABD'den yasal yollardan getirilmediği iddiasıyla 2012'de el konuldu.

Çiftkurtlar'ın patronu Mehmet Çelik'e dava açan Sibel Can, yediemin otoparkına çekilen cipini de ancak 2019'da geri alabilmişti.

Çelik, dün beraat ettiğine ve dolandırma eyleminin olmadığına dair açıklama yaptı. Sibel Can'dan şu sözlerle jet yalanlama geldi:

"Hukuk sistemine güvenim tam. Bedelini ödeyerek satın aldığım araca el konularak beni mağdur durumda bırakan, usulsüzlüğü ve yanlış iş yapma sisteminin cezasını bana ödetmeye çalışan Mehmet Çelik'e açtığım davaların sonuna kadar takipçisi olacağım."

'GERÇEĞİ ÇARPITTI'
Ünlü sanatçı, Mehmet Çelik'in 'aklandım' şeklindeki sözlerinin hemen ardından avukatı aracılığıyla bir açıklama yapıp gerçeklerin çarpıtıldığının altını çizdi.

TEK SİBEL DEĞİL!
Çiftkurtlar Otomotiv ve sahibi Şahin Mehmet Çelik ile sosyetik Burcu Kartoz da mahkemelik olmuştu. Kartoz dava dilekçesinde, 2013'te Çiftkurtlar'dan sıfır kilometre cip aldığını, taksitlerini düzenli ödediğini, aracın tüm MTV ve sigorta işlemlerini tamamlamasına rağmen aracın devrinin kendisine yapılması konusunda oyalandığını ileri sürmüştü.

Kartoz, "Parasını ödediğim araç bende değil, kendileri tarafından kullanılıyor. Dolandırıldım" diyerek dava açmıştı.

DOSTLUĞU BİTİRDİ
Sibel Can'ın Mehmet Çelik'le yıllardır süren davası nedeniyle Çelik'in eşi, yakın arkadaşı Sibel Turnagöl'le de arası açıdı.