Serenay Sarıkaya Bebek'te: Günlük tarzı 20 bin TL

Neredeyse pandemi başından beri annesiyle birlikte Kaz Dağları’nda olan Serenay Sarıkaya, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Omuz ve göbeğini açıkta bırakan bluzu, eşofmanı ve ayakkabılarıyla günlük bir hal sergileyen oyuncunun tarzının bedeli 20 bin TL'ydi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2021 Güncelleme 03 Şubat 2021, 07:01
Serenay Sarıkaya Bebek’te: Günlük tarzı 20 bin TL

İÇİNDEKİLER

Neredeyse pandemi başından beri annesiyle birlikte Kaz Dağları'nda olan Serenay Sarıkaya, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı.

Başlayan toplantı ve çekimler nedeniyle uzun bir aradan sonra İstanbul'a dönen güzel oyuncu, Belkıs Kaş Tasarım'da bakım yaptırdı. Sarıkaya, Belkıs Savsin'a kaşlarını düzelttirmek için de 5 bin TL ödedi.

Çıkışta kalabalık basın ordusunu görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Serenay Sarıkaya, "Artık dayanacak gücüm kalmadı çalışmak istiyorum" dedi.

PRADA TUTKUNU
Her zamanki gibi giyim tarzıyla ilgi odağı olan güzel oyuncu; göbeğini açıkta bırakan tek omuz bluzu, eşofmanı ve Prada çantası için toplamda 20 bin TL harcamıştı. Sarıkaya, "Bu kıyafete yoktan yere 20 bin TL harcamış" dedirtti.

ÜNLÜLERİN ADRESİ


Ebru Gündeş'in yanı sıra Aleyna Tilki, Gülşen, Hadise, Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci gibi birçok ünlünün de kaş tasarımı Belkıs Savsin'e emanet.

Kaş tasarımı için 3 bin TL'den başlayan ücretler talep eden Savsin, kaşlara yaptığı 3 seanslık vitamin takviyeleri için de yine yaklaşık 4 bin TL alıyor. Bu rakam, kaşın yapısına göre değişiyor.