Kıvanç Tatlıtuğ'dan Bensu Soral'a Funda Arar'dan Rachel Araz'a... Kemer Country'deki evlerin bedeli 17 milyon TL

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Bensu Soral’a; Funda Arar’dan Rachel Araz’a kadar birçok ünlü ismin oturduğu Kemer Country’deki kütük evler, 17 milyon TL’ye varan fiyatlarla satışa sunuluyor. Aidatı da 3 bin 500 TL olan ahşap evlerle ilgili bilgilere dikkatli bakıldığında ise bu rakamların ‘tapu’ değil sadece ‘uzun dönem kiralama bedeli’ olduğu görülüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2021 Güncelleme 02 Şubat 2021, 07:01
Kıvanç Tatlıtuğ’dan Bensu Soral’a Funda Arar’dan Rachel Araz’a... Kemer Country’deki evlerin bedeli  17 milyon TL

İÇİNDEKİLER

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Bensu Soral'a; Funda Arar'dan Rachel Araz'a kadar birçok ünlü ismin oturduğu Kemer Country'deki kütük evler, 17 milyon TL'ye varan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Aidatı da 3 bin 500 TL olan ahşap evlerle ilgili bilgilere dikkatli bakıldığında ise bu rakamların 'tapu' değil sadece 'uzun dönem kiralama bedeli' olduğu görülüyor.

Pandemi nedeniyle zenginlerin rotası kalabalıktan uzak İstanbul'a yakın yerlere çevrildi.

En çok tercih edilen yerlerin başında Kemer Country geldi. Yıllar önce sele kapılarak yaşamını yitiren Esat Edin'in kurduğu lüks site, o zamandan beri ünlü isimlerin tercihi oldu.

Kemer Country'deki kütük evlerin fiyatları da pandemi nedeniyle iyice arttı. Kemer Country'de şu anda oturanlar arasında Rachel Araz Kiresepi, Bensu Soral ve Hakan Baş, Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, Falcao, Beyhan Benardete, Funda Arar, Doğa Rutkay ve Sadettin Saran gibi birçok isim bulunuyor.

Bölgedeki kütük evlere bakıldığında ise inanılmaz bir detay göze çarpıyor.

Aidatı 3.500 TL olan Kemer Country'deki kütük evler, emlak sitelerinde 'satılık' olarak görünse de işin aslı öyle değil.

Sahiplerinin seneler önce 49 yıllığına kiraladığı bu lüks evler, şimdi de satılık olarak görünse de 'uzun vadeli kiralık' olarak alıcı bekliyor.

2040 yılına kadarki oturum haklarını satışa sunan kütük evlerin sahipleri, tam 17 milyon TL'ye kadar çıkan kira bedelleri talep ederek 'pes' dedirtiyor.

ÜNLÜLERİN ADRESİ
Uzun yıllardır magazin ve sosyete dünyasının tercih ettiği Kemer Country'de Kıvanç Tatlıtuğ'dan Bensu Soral'a kadar birçok ünlü isim oturuyor. Aidatları 3 bin 500 TL olan evlerih, her önüne gelene satışına sıcak bakılmıyor.

Özellikle ünlü isimler, bu konuda oldukça hassas davranılmasını istiyor.

AYLIK KİRALIYOR
Birkaç yıl önce Bebek'ten Kemer Country'ye taşınan Kıvanç Tatlıtuğ, kütük evini uzun vadeli olarak değil aylık olarak yaklaşık 45 bin TL'ye kiralamayı tercih etmişti.

YÜREK YAKAN VEFAT
Kemer Country'nin sahibi Esat Edin, 2007'de eşi Mehpare Hanım'ı kanser nedeniyle kaybetti. Edin, 4 Ekim 2008'de ise üç çocuğuyla Kaz Dağları'nda sele kapılarak vefat etmişti.

YOK BÖYLE FİYAT


'Uzun dönem kiralama' olarak belirtilen bu fiyata 6 odalı kütük evde, sadece 20 sene yanı 2040 yılı sonuna kadar oturabilirsiniz!

SADECE DEVİR
Göl kenarındaki bu kütük ev için 15 milyon TL'yi ödeyenler, tapu değil 2020 yılına kadarki intifa hakkını devir alıyor.