Ali Yörenç, Nejat İşler, Berk Suyabatmaz, Çağatay Ulusoy, Birkan Sokullu... Berrak Tüzünataç yine başaramadı

Bundan 20 yıl önce o dönemin yıldız futbolcusu İlhan Mansız aşkıyla adını duyuran Berrak Tüzünataç, ardından sosyetik Volkan Büyükhanlı ile birlikte olup şöhreti yakaladı. Aşk şöhretini fırsata çevirip oyuncu olan Tüzünataç, 20 yıla sayısız ilişki sığdırdı. Ancak hiçbir aşkın sonu mutlu bitmedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2021 Güncelleme 02 Şubat 2021, 07:01
Ali Yörenç, Nejat İşler, Berk Suyabatmaz, Çağatay Ulusoy, Birkan Sokullu... Berrak Tüzünataç yine başaramadı

İÇİNDEKİLER

Bundan 20 yıl önce o dönemin yıldız futbolcusu İlhan Mansız aşkıyla adını duyuran Berrak Tüzünataç, ardından sosyetik Volkan Büyükhanlı ile birlikte olup şöhreti yakaladı.

Aşk şöhretini fırsata çevirip oyuncu olan Tüzünataç, 20 yıla sayısız ilişki sığdırdı. Ancak hiçbir aşkın sonu mutlu bitmedi.

Yaz başından beri Ali Yörenç ile birlikte olan Berrak Tüzünataç, kendisi gibi oyuncu sevgilisiyle yollarını ayırdı.

Berrak, Yörenç'i Instagram'dan takibi de bıraktı.

Magazin basınıyla yıldızı barışmasa da aşklarıyla manşetlerden düşmeyen oyuncunun ayrılık sebebinin ise kıskançlık olduğu konuşuluyor.

AŞKLA ÜNLENDİ
18 yaşındayken ilk futbolcu İlhan Mansız'ın sevgilisi olarak tanınan Berrak, hemen ardından sosyetik Volkan Büyükhanlı aşkı sayesinde şöhreti yakalamıştı.

TAKİPTEN ÇIKTI
Yaz sonundan beri kendisi gibi oyuncu Ali Yörenç ile birlikte olan Berrak Tüzünataç, aşkı noktalayıp Yörenç'i de takibi bıraktı.

OLAYLI İLİŞKİ
Berrak Tüzünataç, yıllar önce bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Nejat İşler için "Birbirimizi mahvettik" itirafı yapmıştı.

ŞEZLONGDA YAKALANDILAR
Berrak Tüzünataç, 2012 Temmuz'unda Çeşme'deki bir mekanda sabaha karşı Çağatay Ulusoy'la yakalanmıştı. Şezlongda dudak dudağa görüntülenen çiftin kaçamağı, olay yaratmıştı.

SOSYETEYİ SEVDİ!
Güzel oyuncunun aşk listesinde Burcu Esmersoy'un eski eşi Berk Suyabatmaz gibi birçok sosyetik isim bulunuyor.

OKAN'LA DA BİRLİKTEYDİ
Berrak Tüzünataç, magazin dünyasından birçok güzelle kısa süreli aşklar yaşayan kendisinden 20 yaş büyük Okan Bayülgen'le de birlikte oldu.

UNUTAMADI MI?
Ünlü oyuncunun Ali Yörenç'ten ayrılığı ardından "Eski sevgilisi Birkan Sokullu'yu unutamadı mı?" dedikoduları kulaktan kulağa yayıldı.