Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz koronavirüs aşısı olacak

Dilan Çiçek Deniz, sırası geldiği zaman aşı olacağını söyledi. İşte haberin detayları ve 1 Şubat 2021 tarihli Takvim Gazetesi'nin magazin sayfalarından derlediğimiz haberler....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2021 Güncelleme 01 Şubat 2021, 07:02
Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz koronavirüs aşısı olacak

İÇİNDEKİLER

Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Emirgan'da görüntülendi.

Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Deniz, "Set bitti, evime gidiyorum. Pandemi sürecinde insanlar evlerinde oturuyor. Biz de onlara güzel bir şeyler sunmak için çalışıyoruz'' dedi.

Güzel oyuncu, sırası geldiği zaman aşı olacağını da söyledi. (Doğan SAVAŞ)



KARANTİNA TATLILARI
Oyuncu Pelin Akil, önceki gün sosyal medyayı renklendirdi. Kızları Lina ve Alin ile bu karesini paylaşan Akil, altına "En güzel karantina fotosu" notu düştü. Güzel oyuncuya takipçilerinden "Maşallah" yorumları yağdı.



GÖZLER KONUŞTU
Doğa tutkusu ve hayvansever kişiliğiyle bilinen Sedef Avcı, önceki gün sevimli kedisiyle verdiği pozla beğeni topladı. Oyuncunun "Tanıştırayım Liga Hanım" notuyla paylaştığı poza, "Gözler konuşmuş" esprileri yapıldı.



HANIMCILIK KAZANACAK
Verdiği kilolar ve mutlu aile yaşantısıyla bilinen Ümit Erdim, önceki gün eşi Seda Çınar'ın doğum gününü kutladı. Bir dönem kendisi hakkında yapılan "hanımcılık" eleştirilerine verdiği cevapla konuşulan Erdim, eşine tatlı sürprizler yaptı.



Seda Çınar'a çiçekler yollayan Erdim, hazırlattığı pastaya "Hanımcılık kazanacak" yazdırdı.



TERS KÖŞE MERT
Yakışıklı oyuncu Mert Öcal, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Artık televizyon dizilerinde rol almak istemediğini ve kariyer planlamasını ona göre yapacağını ifade eden Öcal, "Ters köşe yapacağım güzel bir proje ile geleceğim" dedi. (AYDIN HAMZA)



ALLEN'İN KORKUSU
Evinde Kraliyet pitonu cinsi sarı bir yılan besleyen Yasemin Allen, hayattaki korkularını açıkladı. "Zehirsiz ve size gücü yetmeyen yılandan pek bir zarar gelemez" diyen güzel oyuncu, şunları söyledi: "Korkularım genelde soyut kavramlardan oluyor. Soyut olan sen nereye evrilirsen seninle evrilebiliyor. Onlar ufak, tatlı suratlı yılandan çok daha korkutucu."



İSTANBUL'U İZLEDİ

Güzel şarkıcı Derya Uluğ, önceki gün evinin balkonunda keyifteydi. Yazlık kıyafetleriyle soğuk havayı umursamayan Uluğ, paylaştığı fotoğrafına "İstanbul'u izliyorum" notu düştü. Şarkıcının takipçileri de "Dikkat et İstanbul seni üşütmesin" mesajları attı.



DÖRT DÖRTLÜK POZ
İkinci kez baba olmak için gün sayan şarkıcı Alişan, önceki gün evinde eşi Buse Varol ve oğlu Burak'la bu pozunu paylaştı. Şarkıcı, fotoğrafın altına "Haftaya Allah'ın izniyle 4 kişiyiz" notunu düştü.



ROMAN'A KONSER

Oyuncu Öykü Karayel ile mutlu bir evliliği olan şarkıcı Can Bonomo'yu babalık heyecanı sardı. Önceki gün eline gitarını alan şarkıcı, eşinin karnındaki bebeği Roman'a müzik ziyafeti çekti. Bonomo'nun bu halleri, "Çocuğuna şimdiden müzik ziyafeti çekiyor" dedirtti.



TUZAĞA
DÜŞMÜŞ
Berrak Tüzünataç, önceki gün Instagram hesabından liseli halinin fotoğrafını paylaştı. Kaşlarıyla dalga geçen Tüzünataç, "Lise mezuniyet dönemi. Nesilce ince kaş tuzağına düşmüştük" notuyla takipçilerini güldürdü.



AYAKTA UYUYOR!
Güzel oyuncu Meryem Uzerli, şu sıralar tatlı bir yorgunluk yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda kızı Lily Koi'yi kucağına alan Uzerli, önceki gün Instagram'dan 'Nosh Nosh' isimli tatlı ürünlerini tanıtırken esnemeye başladı. Uykusuz haliyle dikkat çeken 37 yaşındaki oyuncuya, "Annelik Meryem'i uykusuz bıraktı" yorumları yapıldı.



AYAKTA
KAHVE KEYFİ
Oyuncu Damla Colbay, önceki gün City's Nişantaşı'nda tasarımcı arkadaşı Esra Gürses'le ayaküstü kahve keyfi yaparken görüntülendi. Giyim tarzıyla dikkat çeken güzel oyuncu, "Yasaklardan dolayı kahvemizi ayakta içiyoruz" dedi.



ŞAMPİYON KATANA
Kariyerinin ilk teklisi "Yağmurun Altında"yı müzikseverlerle buluşturan rapçi Katana'nın klibi dijital dünyada kendisi ile yarışıyor... Youtube'da 3 milyon barajını aşan klip, Ocak ayı istatistiklerine göre en iyi çıkış yapan müzik projesi olmayı başardı.



BABASININ İZİNDE
Söz yazarı Aşkın Tuna'nın oğlu Tunacan Tuna, babasının izinden gidiyor. "Klarnet" parçası ile adından söz ettiren genç sanatçı, eğitim hayatında da başarılı. Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümü 2. Sınıf öğrencisi olan Tuna, bölümünün en başarılı ilk 3 öğrencisinden biri oldu.



YILDIZLI KLİP
Pop
müziğin sevilen ismi Yıldız Tilbe, Özdemir Plak imzalı "Peşindeyim Koşa Koşa" adlı tekli çalışmasını kliplendirdi. Söz ve müziği Tilbe'ye ait olan, düzenlemesini Devrim Karaoğlu'nun yaptığı klibi Görkem Kalafat yönetti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN