Hande Demir’den boşanan Erdinç Acar’ın eğlence gecesi kanlı bitti! İş adamını hastanelik etti...

Hande Demir’den boşanan Erdinç Acar’ın eğlence gecesi kanlı bitti. İddiaya göre Erdinç Acar, eski eşine yakın ilgi duyan iş adamı M.Ö ile Sunset’te karşılaştı. Acar, ağabeyi Erdal Acar ve 20 korumasıyla M.Ö’yü döverek hastanelik etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2020 Güncelleme 07 Eylül 2020, 07:01
Hande Demir’den boşanan Erdinç Acar’ın eğlence gecesi kanlı bitti! İş adamını hastanelik etti...

İÇİNDEKİLER

Hande Acar'la 17 yıllık evliliği iki ay önce sonlanan Erdinç Acar'ın adı bu kez büyük bir kavgaya karıştı. gazetemagazin'de yer alan iddiaya göre; işadamı, önceki akşam saatlerinde Ulus'ta bulunan sosyetik bir mekana gitti.


2006 ve 2011'de iki kez nikah masasına oturduğu Erdinç Acar ile 10 Temmuz'da gizlice boşanan Hande Demir'in Cevdet Taşçeken'le aşkını TAKVİM ortaya çıkarmıştı.

Burada eski eşi Hande Demir'e karşı ilgisinin olduğunu öğrendiği işadamı M.Ö'yü görünce hemen telefona sarılıp ağabeyi Erdal Acar'ı aradı. Kısa bir süre sonra mekana 20 korumayla gelen Erdal Acar ve yanındakiler, M.Ö. isimli işadamına öldüresiye saldırdı.


Erdinç Acar ve ağabeyi Erdal Acar, olay sonrasında mekandan koruma ordusuyla evlerine döndü.

SARKINTILIK YAPTI İDDİASI
Erdinç Acar da M.Ö'ye
vurarak hırsını almaya çalıştı. Madenci olduğu öğrenilen M.Ö. kanlar içerisinde hastaneye kaldırılırken, Acar kardeşler ise korumalarıyla mekanı terk etti. Bu arada olayın yaşandığı sırada Erdal Acar'ın eski eşi Emel Yıldırım'ın da sevgilisiyle birlikte mekanda olduğu konuşulanlar arasında. Acar kardeşlerin ise olayla ilgili, "Bizim yanımızdaki kadınlara sarkıntılık yaptığı için biz de saldırdık" savunması yaptığı öğrenildi.