Deniz Akkaya'dan evlere kuaför çağıran sosyetiklere sert tepki: Bu nasıl bir cahillik!

Kuaförler, ‘Sevdikleriniz ve sağlık çalışanlarımızın hayatını riske atıyorsunuz’ diyerek kendilerini evlere çağıran sosyetiklere isyan etti. Deniz Akkaya da “Bu nasıl bir cahillik!” diyerek güzellik derdine düşenlere ateş püskürdü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2020 Güncelleme 06 Nisan 2020, 07:02
Deniz Akkaya’dan evlere kuaför çağıran sosyetiklere sert tepki: Bu nasıl bir cahillik!

İÇİNDEKİLER



Magazin
ve sosyete dünyasındaki bazı ünlüler, Coronavirüs derdini unuttu güzelliğinin peşine düştü. Özellikle cemiyet hayatından bazı isimler, kuaförler kapandığı için evde hizmet alma konusunda ısrarcı oldu. Bunun üzerine Kuaförler Derneği, Estetica, Bahçecik ve Hairist ortak bir açıklama yaptı.


Açıklamada; "Kuaföründen evde almak isteyenler; herkesin sağlığı sizin güzelliğinizden değerlidir. Hepinizi vicdanlı olmaya davet ediyoruz" denildi.


Deniz Akkaya da açıklamayı paylaşıp şöyle dedi: "Israrla kuaförü eve çağırmak nasıl bir cahillik. Güzellik sevdanız batsın! Sizin acilen tedavi olmanız lazım!"


Almanya'da doğup büyüyen Meryem Uzerli, "Ben İstanbul'a gelene kadar kuaföre gitmemiştim" demiş ve Türk kadınlarının sürekli kuaföre gitme sevdasına anlam veremediğini dile getirmişti.