Kaan Tangöze, Seçkin Piriler'in çocuklarını dövdüğünü iddia etti

Eski eşi Seçkin Piriler’i darp ettiği öne sürülen Kaan Tangöze, kılıçları çekti. İki çocuğuna anneleri tarafından şiddet uygulandığını iddia eden Tangöze, ‘Oğlum kucağımdayken yüzüme darbeleri ben aldım’ çıkışı yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2019 Güncelleme 10 Mayıs 2019, 10:08
Kaan Tangöze, Seçkin Piriler’in çocuklarını dövdüğünü iddia etti

İÇİNDEKİLER



Seçkin Piriler'le Kaan Tangöze arasında ortalık toz duman! Altı yıllık evlilikleri 2016'da biten Piriler ile Duman grubunun solisti Tangöze, kılıçları çekti. Piriler, rockçının şimdiki eşi Kıvılcım Ural'a açtığı davayı geri çekmediği için eski eşi tarafından darp edildiğini öne sürmüş ve polis koruması aldırtmıştı. Darp iddiasını yalanlayan Tangöze, dün avukatı aracılığıyla şu şok açıklamayı yaptı:



'OĞLUMU DÖVDÜ!'
"Evlatlarına düşkünlüğüyle bilinen müvekkilimiz, büyük oğlunun annesi tarafından gördüğü uzmanlarca kanıtlanmış şiddet eylemlerini bugüne dek sessizce çözmeye çalışmıştır. Düzenli aile hayatının eski eşini de koruması amacı ile anlaşmalı boşanmada verdiği velayeti geri almamış; fakat haftanın 4 günü çocuklarının okul sonrası tüm bakımını üstlenmiştir." Piriler'in çocuklarına şiddet uyguladığını iddia eden Tangöze'nin avukatı, sözlerini şöyle sürdürdü:


DARP RAPORU ALDI
"Düzenli olarak 8 bin 400 TL nafaka ve tüm diğer masraflar ödenmiştir. Lakin müvekkilimiz, eski eşinin olay günü kendisine ve müşterek çocuklarına yönelik şiddetine engel olmaya çalışırken 4,5 yaşındaki oğlu kucağındayken yüzüne aldığı darbeler İstinye Devlet Hastanesi'nden darp raporu ve savcılık raporuyla kanıtlanmıştır. Büyük oğlu da aynı akşam iki kez annesinden fiziksel şiddet görmüştür. 8 yaşında bir erkek çocuğuna uygulanan şiddeti Aile Bakanlığı'na ihbar etmek zorunda bırakılmıştır."


Meral Kaplan da davalık olduğu eski dostu Piriler'i şu sözleriyle iğneledi: "Birileri darp edildim iftirasıyla mağduru oynama rolünde durmadan devam ediyor. Gerçekler çok farklı. Allah insanları böyle şizofrenlerden korusun."