Sosyetik güzel Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar, evliliklerinin birinci yıl dönümünü İtalya’daki Como Gölü’nde kutladı

Sosyetik güzel Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar, evliliklerinin birinci yıl dönümünü İtalya’daki Como Gölü’nde kutladı. Mutlu çift, Hollywood yıldızlarının tercih ettiği lüks otelde konakladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2019 Güncelleme 30 Nisan 2019, 08:00
Sosyetik güzel Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar, evliliklerinin birinci yıl dönümünü İtalya’daki Como Gölü’nde kutladı

İÇİNDEKİLER

Sosyetik Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar, evliliklerinin birinci yıl dönümünü kutlamak için İtalya'ya gitti... Ünlü çift, konaklamak için de Como Gölü kıyısındaki Hollywood yıldızlarının da tercihi olan; geceliği 5 bin dolarlık (41 bin 500 lira) tarihi Villa D'este otelini tercih etti.



TEKNE KİRALADILAR
Bin 500'lü yıllarda inşa edilen ve 1873'te hizmete açılan tarihi otel, aralarında; Madonna, Mel Gibson, George Clooney, Ralph Lauren, Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Calvin Klein ve Robert De Niro gibi isimlerin de gözdesi. İkili, kiraladıkları lüks tekneyle de Como Gölü'nde gezintiye çıktı. Mutlu çift ayrıca tatil fotoğraflarını da sosyal medyadan paylaştı. Aşk karelerine beğeni yağdı..
Aşk tatilinden fotoğraflar paylaşan Siren Ertan, "Sevgili George Clooney, dün sana geldik evde yoktun, Bir kahve içecektik olmadı" diyerek espri yaptı.



İTALYA'NIN EN BÜYÜĞÜ
Como Gölü, İtalya'nın kuzeyinde Lombardiya bölgesinde bulunan buzul kökenli bir göldür. 146 km² yüzölçümü ile İtalya'nın en büyük üçüncü gölüdür.