Tuba Ünsal yasak aşkı Caner Karaoğlu ile yakalandı

Tuba Ünsal ve yasak aşkı Caner Karaloğlu, önceki akşam Etiler’deydi. Ünsal, işadamının halen evli olmasıyla ilgili gülerek ‘Şimdi ben ne diyeyim! Kendiniz bir şeyler yaratıyorsunuz’ yanıtı verdi. Ünsal’ın suçu basına atması ‘Pes’ dedirtti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2019 Güncelleme 13 Nisan 2019, 07:58
Tuba Ünsal yasak aşkı Caner Karaoğlu ile yakalandı

İÇİNDEKİLER



Şubat'tan
beri yasak aşk yaşayan Tuba Ünsal ile Caner Karaloğlu, önceki akşam faka bastı. Özel hayatındaki hızına yetişilmeyen ve henüz 37 yaşında olmasına rağmen başından üç evlilik geçen Ünsal, evli işadamıyla Etiler'de yakalandı. Bir mekanda eğlenen iki sevgili, çıkışta patlayan flaşlarla şoke oldu. Hızlı bir şekilde iş adamına ait araca binen ikili, soluğu Emirgan'daki Gizli Kalsın'da aldı.



Halen kızının annesi İspanyol Elisabeth Mas ile evliliği devam eden Caner Karaloğlu, Tuba Ünsal'ı bırakıp koşar adımlarla mekana girdi. Aşkının tek başına bıraktığı oyuncu ise "Sevgilinizin boşanmak üzere oldu doğru mu?" sorularına "Ama ben şimdi ne diyeyim? Siz kendiniz bir şeyler yaratıyorsunuz" yanıtı verdi. Geçtiğimiz günlerde "Evlilik kurumu bugünkü durumu itibarı ile ölmeye mahkum gibi gözüküyor" diyen Ünsal'ın Karaloğlu'nun evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilmesi ise "Evliliklerin neden ölmeye mahkum olduğunu Tuba çok iyi anlamış!" dedirtti.



BIRAKIP KAÇTI
İşadamı Karaloğlu, boşanmasıyla ilgili sorulardan kurtulmak için Tuba Ünsal'ı gazetecilerin yanında bırakıp mekana kaçtı.



Karaloğlu, Ünsal'la yasak aşkı ortaya çıkınca kızının annesinden boşanacağını açıkladı.