Şeyma Subaşı’yla aşk yaşayan İtalyan DJ Guido Senia, İstanbul’a geldi! Şeyma Subaşı rahat rahat gezip kebap ziyafeti çekti

Şeyma Subaşı’yla üç aydır aşk yaşayan İtalyan DJ Guido Senia, önceki gün İstanbul’a geldi. Subaşı, velayeti babasında olan kızını evde bırakıp aşkıyla İstanbul gecelerinde rahat rahat gezip kebap ziyafeti çekti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Nisan 2019 Güncelleme 05 Nisan 2019, 07:59
Şeyma Subaşı’yla aşk yaşayan İtalyan DJ Guido Senia, İstanbul’a geldi! Şeyma Subaşı rahat rahat gezip kebap ziyafeti çekti

İÇİNDEKİLER

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile geçen yıl boşandıktan kısa süre sonra gönlünü İtalyan DJ Guido Senia'ya kaptıran Şeyma Subaşı, aşkına kavuştu.

Her seferinde sevgilisiyle yurt dışında buluşan ünlü DJ, önceki gün İstanbul'a geldi.

Genç kadın, önceki akşam aşkına İstanbul'u gezdirdi. İkili, soluğu gazetecilerin uğrak yeri olan Bebek Lucca adlı mekanda aldı. Üç aydır aşk yaşadığı Guido Senia'yı dostlarıyla tanıştıran Subaşı'nın keyfi yerindeydi.

Bugüne kadar sevgilisiyle görüntü vermemek için birlikte paylaşım yapmaktan kaçınan Subaşı, mekan çıkışı ise rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

DÜNYA UMRUNDA DEĞIL!
İkili, daha sonra Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'na evli oldukları dönemde hediye ettiği lüks ciple Yeniköy'deki Fiko Ocakbaşı'na geçti. İtalyan aşkına kebap ziyafeti çeken Subaşı, künefe de yedirdi.

Marjinal yaşam tarzı nedeniyle sık sık eleştirilen bir çocuk annesi genç kadın, daha sonra aşkı Guido Senia ile geceliği yaklaşık 10 bin lira olan Soho House Otel'e geçti. Senia ile dün öğlen saatlerinde de otelden çıkış yapan Subaşı, aşkına İstanbul'u gezdirmeyi sürdürdü.

Birlikte görüntülenmemek için aylardır yurt dışında buluşan ikili, önceki akşam İstanbul'da boy gösterdi.

Subaşı'nın aşkını magazin muhabirlerinin uğrak noktası Bebek Lucca'ya götürmesi ise "Şeyma yine şov peşinde" dedirtti.

Subaşı, aşkını eski eşi Acun Ilıcalı'nın aldığı ciple gezdirdi.