Itır Esen'den Şeyma Subaşı'na eleştiri! ‘Kitaplar aksesuar değil’

Magazin dünyasının nur topu gibi bir polemiği oldu. Model Itır Esen, kitapla poz veren Şeyma Subaşı’nı ‘Kitaplar aksesuar değil’ diye eleştirdi. Subaşı da ‘Kitabı, çantam gibi yanımdan ayırmıyorum’ yanıtını verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2019 Güncelleme 02 Nisan 2019, 07:58
Itır Esen’den Şeyma Subaşı’na eleştiri! ‘Kitaplar aksesuar değil’

İÇİNDEKİLER



ABD'li
modeller Gigi ve Bella Hadid kardeşlerin kitabı aksesuar gibi kullanarak poz verme modasına Şeyma Subaşı da uydu. Subaşı, geçtiğimiz günlerde elindeki kitapla verdiği pozu Instagram'da paylaştı. Genç kadın, bu paylaşımıyla eleştiri yağmuruna tutuldu.



Güzel model Itır Esen de Twitter'da "Kitaplar, aksesuar değildir" diye yorum yaptı.



YANIT GECİKMEDİ
Hakkındaki eleştirilere genellikle kulak tıkayan Subaşı, Esen'in yorumuna ise kayıtsız kalmadı. Subaşı, dün ünlü yazar Elif Şafak'ın 'Aşkın Kırk Kuralı' kitabını şu notla paylaşıp hem eleştirilere yanıt verdi hem de Esen'e gönderme yaptı: "Yolda, trafikte, kafede, toplantıda ya da arkadaşımı beklerken bana en iyi eşlik edecek şeyi yeni buldum. Kitaplarımı da çanta ve gözlük gibi artık yanımdan ayırmıyorum."



ŞEYMA'DAN KARŞI ATAK
Hızını alamayan Subaşı, kitaptan da şu bölümü paylaştı: "Yıkamakla çıkmayan tek pislik, kalplerde yağ bağlamış haset ve art niyettir." Subaşı'nın karşı atağından sonra Itır Esen'in nasıl bir hamle yapacağı ise merak edildi. Bu arada kitap okumaya yeni başladığını itiraf eden Subaşı, sosyal medyada alay konusu oldu.



SOSYAL GÖNDERME
Itır Esen, kitapla poz veren Şeyma Subaşı'nı "Kitaplar aksesuar değildir" diyerek eleştirmekten geri kalmadı.