Dünyaca ünlü model Bella Hadid ile fotoğrafçı Mert Alaş Kapadokya'daydı

Dünyaca ünlü model Bella Hadid ile fotoğrafçı Mert Alaş, bir markanın çekimleri için Kapadokya’ya gitti. Peribacaları’nı gören seksi model, adeta büyülendi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2019 Güncelleme 26 Mart 2019, 07:59
Dünyaca ünlü model Bella Hadid ile fotoğrafçı Mert Alaş Kapadokya’daydı

İÇİNDEKİLER

Filistin asıllı model Bella Hadid ile dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş, Missoni markasının 2020 koleksiyon çekimi için Türkiye'ye geldi... 22 yaşındaki seksi yıldız, önceki gün İstanbul'dan aktarma yaparak, Nevşehir'e geçti. Mert Alaş'ın ise güzel modelden bir gün önce geldiği öğrenildi.

Kapadokya'da buluşan ikili, işbaşı yapmadan önce Peribacaları'nın keyfini çıkartıp, bölgedeki tarihi yapıları gezdi. Eşsiz manzaraları sosyal medya hesaplarından paylaşan ikili, daha sonra ünlü marka için çok özel çekimler gerçekleştirdi. Kapadokya'nın müthiş görüntüsüne hayran kalan Bella Hadid, Peribacaları'ndan çok etkilendiğini belirtti.

Öte yandan Missoni markasının yetkilileri de çekimler sırasında Kapadokya'yı gezip, esnafları ziyaret etti. Kendilerine ve sevdiklerine hediyelik eşyalar alan ve yöresel lezzetlerin tadına bakan ekip, bölge sakinleriyle de bol bol sohbet etti.



Kapadokya'yı karış karış gezen Bella, sosyal medya hesabından takipçilerine bölgenin eşsiz güzelliklerini paylaştı.