Amine Gülşe ile Londra’da evlenecek olan Mesut Özil’in şöhreti, iştah kabarttı

Bu yaz Amine Gülşe ile Londra’da evlenecek olan Mesut Özil’in şöhreti, iştah kabarttı. Yıldız futbolcunun birçok ülkede merakla beklenen düğünü için dev firmalar sponsorluk teklifleri yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mart 2019 Güncelleme 02 Mart 2019, 07:57
Amine Gülşe ile Londra’da evlenecek olan Mesut Özil’in şöhreti, iştah kabarttı

İÇİNDEKİLER

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil ile 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe'nin bu yaz yapılacak düğünü için sponsorluk yarışı başladı. Sadece Türkiye değil Almanya'dan İngiltere'ye, Malezya'dan Mısır'a kadar birçok ülkede gözde olan çiftin düğünü için dünyaca ünlü markalar da sıraya girdi.

Geri sayımın başladığı düğünle ilgili detayları sık sık manşetlere taşıyan İngiliz basını, Mesut Özil'in anlaşmasının olduğu dev markaların düğüne sponsorluk yapacağını yazdı.



KIYASIYA REKABET...
Konuşulanlara göre; Arsenalli yıldızın marka yüzlerinden olduğu Mercedes, ikiliye düğün arabası olarak antika ve üstü açık bir araç tahsis edecek. Özil'in reklam yüzü olduğu Beats Electronics de düğünün ses sistemi gibi detaylarına sponsor olacak. Milyonlarca kişi tarafından beklenen düğünle ilgili magazin dergileri arasında da rekabet kızıştı. İngiltere'nin yüksek tirajlı dergilerinden OK, Mesut Özil ile Amine Gülşe'nin düğününü görüntülemek için yıldız futbolcuya 100 bin sterlin teklif etti.



Ok dergisi, aralarında Liverpool'un yıldızı Fabio Borini'nin de olduğu birçok yıldızın düğün fotoğraflarını belirli bir ücret karşılığında satın alıyor...



Yeşil sahalardaki performansıyla dünya çapında bir yıldız olan Mesut Özil'in düğün haberi, dev firmaları da heyecanlandırdı.



A'DAN Z'YE SPONSORLUK TEKLİFİ
Özil
ile Gülşe'nin Londra'daki düğün törenindeki birçok detayda dev markaların imzası olacak...


Düğünde ikram edilecek kahveler, Özil'in İngiltere'de ortağı olduğu 39 Steps Coffee Haus'tan olacak. Mercedes, Özil'e antika bir araçla gelin arabası jesti yapacak.

Özil'in yüzü olduğu Beats markası da düğünün sponsorları arasında.

Aydın HAMZA