Ünlüler yılbaşında Uludağ'a akın etti!

Ünlüler bu yılbaşı da Uludağ’a akın etti. Sosyetenin tanınmış simaları gündüz pistlerde akşam da konserlerde sabaha kadar eğlendi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2019 Güncelleme 02 Ocak 2019, 07:58
Ünlüler yılbaşında Uludağ’a akın etti!

İÇİNDEKİLER



Yeni yıl kutlamaları, Türkiye
'nin zirve noktalarından biri olan kış turizminin gözde merkezi Bursa Uludağ'da hareketli ve eğlenceli geçti. Yağan bol kar ve uzun tatil, otelcilerin yüzünü güldürürken, bu yılbaşı da ünlü simalar Uludağ'a ilgi gösterdi.

Uludağ'ın popüler otellerinden My Mountain Ağaoğlu, Grand Yazıcı ve Alkoçlar Otel geçen yıl olduğu gibi bu yılbaşında da yüzde yüz doluluk oranına ulaştı. İş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri yeni yıla aileleri ve dostlarıyla birlikte beyaz cennette girdi...


FİŞEK YERİNE NAR PATLATTILAR
Alkoçlar Otel'in sahibi Ender Alkoçlar ve eşi Gülşah Hanım da Uludağ'daydı. Her sene bereketli bir yıl geçirmek için nar patlatan ikili, yine geleneği bozmadı. Mutlu çift, saat tam 12'de otellerinin önünde nar patlattı.


DOSTLARLA KUTLAMA
İşadamı Nedim Keçeli ve eşi Gamze Hanım, yeni yıla dostları Selman ve Müge Kızılaslan ile birlikte Uludağ'da girdi.







BEYAZ ÖRTÜDE BALE
Ünlü balet Tan Sağtürk eşi Alona Hanım ve çocukları Ada ile Teo, yılbaşını Uludağ'da geçirdi. Sağtürk ailesi, kayak keyfinden sonra İstanbul'a gitti.

AİLECEK KAYAK SEFASI
Cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinden Etel ve Robert Baler çifti, çocuklarıyla birlikte pistin tadını çıkardı.



YENİ YIL
ÖYKÜSÜ
Geçtiğimiz yaz evlenen Öykü Karayel ve Can Bonomo çifti de yılbaşı tatili için Uludağ tercih etti.



AĞAOĞLU
TAM KADRO
Ali Ağaoğlu yeni yıla kendi otelinde girdi. Ünlü işadamı, eşi Semra Ağaoğlu, oğlu Alican ve yeğeni Onur Ağaoğlu ile birlikte kar motoruna bindi.



Pistlerde saatlerce eğlendi.



YILBAŞINI KUCAKLADI
Ünlü sunucu ve model Çağla Şıkel, yeni yıla çocukları Uzay ve Kuzey ile birlikte Kapadokya'da girdi. Yavrularına dünyaca ünlü Peri Bacaları'nı gezdiren 39 yaşındaki model, bölgedeki birçok turistik noktayı gezmeyi de ihmal etmedi.



AMSTERDAM'A UÇTULAR
Gripin'in solisti Birol Namoğlu ve eşi Derya Beşerler, yılbaşını Hollanda'da geçirdi. Amsterdam'ı gezen çift, mutlu anlarını böyle ölümsüzleştirdi.



EĞLENCENİN MERKEZİNDE
Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ve eşi Cansu Tosun da yeni yılı Amsterdam'da kutladı.



YAZ-KIŞ BODRUM...
Ünlü oyuncu Şahin Irmak ve eşi Asena Tuğal, yeni yıla yaz aylarında kopmadıkları Bodrum'da girdi. Kar yerine güneşi tercih eden genç çift, köpekleriyle birlikte aile pozu verdi.



ARDA TURAN KARTALKAYA'DA
Başakşehirli Arda Turan, yılın ve sezonun yorgunluğunu atmak için eşi Aslıhan Turan ve oğluyla beraber Bolu Kartalkaya'ya gitti. Kaya Palazzo Otel'de konaklayan mutlu çift, dağın ve eşsiz manzaranın tadını çıkardı.