Demet Özdemir - Can Yaman aşkı belgelendi

Konuşulan aşk belgelendi... Demet Özdemir ile kendi gibi oyuncu Can Yaman, önceki akşam yakayı ele verdi. Bir mekanda samimi şekilde eğlenen ikiliden Yaman, aşka gelip Özdemir’in yanağından makas alırken objektife yakalandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2018 Güncelleme 16 Kasım 2018, 07:59
Demet Özdemir - Can Yaman aşkı belgelendi

İÇİNDEKİLER


Genç
kızların sevgilisi Can Yaman, sağ gösterip sol vurdu. Yaman, kendi gibi oyuncu Demet Özdemir'le aşk iddialarını "Arkadaşız" diyerek yalanlamıştı. Tasarımcı Elif Tutarkaban'la birlikte olduğu konuşulan 29 yaşındaki yakışıklı oyuncu, önceki akşam ise 26 yaşındaki Özdemir'le eğlendi. Maslak'taki Esnaf'ta buluşan ikili, daha sonra Çukur adlı mekanda felekten bir gece çaldı.




İçeride samimi şekilde eğlenen ikiliden Yaman, bir ara aşka gelerek Özdemir'in yanağından makas aldı. Yıldız Tilbe'nin 'El Adamı' şarkısında romantik anlar yaşayan Özdemir'le Yaman, gazetecileri görünce panikledi.



Ünlü çift, samimi eğlencelerine rağmen aşk sorularını geçiştirdi. İkili, ayrı ayrı taksilere binerek mekandan ayrıldı.


ŞOK ÜZERİNE ŞOK...
Ancak Demet Özdemir ile Can Yaman, 1 kilometre sonra aynı takside buluştu. Oyuncular, patlayan flaşlarla ikinci bir şok yaşadı. Kaçış planları suya düşen ikilinin aylardır konuşulan aşkı da belgelenmiş oldu. Bu arada güzel oyuncunun Seçkin Özdemir'le geçtiğimiz aylarda 4 aylık ilişkisini de Can Yaman yüzünden bitirdiği iddia edilmişti.