Aslışah Alkoçlar'dan evlilik açıklaması

Geçtiğimiz yıllarda aşkları hüsranla biten Aslışah Alkoçlar’ı evlilik fobisi sardı. 25 yaşındaki Alkoçlar, 6 aylık sevgilisi Altuğ Leblebici’yle evlenmeyi düşünüp düşünmediği sorusuna ‘Yok canım ne evliliği’ yanıtı verdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2018 Güncelleme 05 Ekim 2018, 04:02
Aslışah Alkoçlar’dan evlilik açıklaması

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının gözde ismi Aslışah Alkoçlar'ı evlilik korkusu sardı. Hakan Sabancı ile 1 buçuk yıllık ilişkisini Ekim 2016'da noktalayan Alkoçlar, o dönem ayrılıkla ilgili "Ben çok güzel bir kızım, Hakan çok yakışıklı bir adam ve yaşlarımız henüz küçük. Hakan'la baktık iş evlilik boyutuna gidiyor, ayrılma kararı aldık" demişti. Sabancı'dan sonra Kerem Tunçeri ve Kasım Garipoğlu ile kısa süreli aşk yaşayan Alkoçlar, 6 aydır ise madenci Altuğ Leblebici ile birlikte… Önceki gün Bebek'te görüntülenen 25 yaşındaki sosyetik güzel, evlilik sorusuna verdiği yanıtla fikrinin değişmediğini gösterdi. Alkoçlar, "Altuğ Bey ile evlilik var mı?" sorusuna "Yok canım ne evliliği" dedi.



İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR
Alkoçlar, evlilik fobisi nedeniyle nikah masasından kaçsa da Leblebici'nin sosyetik güzeli evliliğe ikna etmeye çalıştığı konuşuluyor. Bu arada anneannesi Hülya Koçyiğit 21 yaşında, annesi Gülşah Alkoçlar 18 yaşında nikah masasına oturan Aslışah Alkoçlar'ın ablası Neslişah Alkoçlar Düzyatan da ilk evliliğini 21 yaşında yapmıştı.

HALİL ÇİLİNGİR