Metin Hara'dan tepki çeken istek: THY bana sponsor olsun

Sevgilisi Adriana Lima’yı görmek için sık sık ABD’ye giden Metin Hara, uçaktan bir kare paylaştı. Ünlü yazar, ‘THY bana sponsor olsun’ çağrısı yaptı. Sosyal medya kullanıcıları ise sert çıktı: Bak şu kurnaza

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2018 Güncelleme 27 Eylül 2018, 04:14
Metin Hara’dan tepki çeken istek: THY bana sponsor olsun

İÇİNDEKİLER



Y
azar Metin Hara, uzun süredir yaşadığı aşkla gündemde yer aldı. 36 yaşındaki yazar, dünyaca ünlü model Adriana Lima ile aşka yelken açtı. Yaklaşık bir yıldır Brezilyalı mankenle birlikte olan Hara, sevgilisinin yaşadığı ABD ile Türkiye arasında mekik dokumaya başladı. Geçtiğimiz aylarda ABD'de Adriana Lima'nın ailesi ile tanıştıktan sonra ülkeye dönen Hara, yine sevgilisini görmek için soluğu ABD'de aldı.


Ünlü yazar, New York'ta sevgilisiyle hasret giderdikten sonra THY uçağıyla İstanbul'a dönüş yaptı. Uçak koltuğunda THY logosunun yer aldığı kemerin fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Hara, bu fotoğrafın üzerine "THY bana sponsor olsun" diye yazdı. Hara'nın bu paylaşımı, sosyal medyayı salladı. Hara için "Sevgilisini görmek için sponsor arıyor. Uçak biletlerini bedavaya getirmek istiyor. Bak şu kurnaza" yorumları yapıldı.