Derin Mermerci, canilere öfke kustu

Derin Mermerci, önceki gün İstanbul’daki bir parkta köpeklere çivili yem verildiğini öğrenince küplere bindi. Sosyetik güzel, belediye ile hemen irtibata geçip suçluların yakalanması için kampanya başlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2018 Güncelleme 27 Eylül 2018, 03:17
Derin Mermerci, canilere öfke kustu

İÇİNDEKİLER

Sosyetik Derin Mermerci, ablası aracılığıyla İstanbul'daki bir parkta sokak köpeklerine 'çivili yem'le tuzak kurulduğunu öğrendi. Sokak köpeklerinin yemesi için parklara bırakılan çivili yemlerin toplatılması adına kampanya başlatan 47 yaşındaki işkadını, İstanbul Belediyesi ile irtibata geçti. Savunmasız canların hayatına mal olan şahısların yakalanması için çabalayan Mermerci, duruma şöyle isyan etti:




'ETLERİ BU PİSLİKLERE YEDİRELİM!'
"Bu iblislerin niye böyle bir canilik peşinde olduğunu anlamaya çalışacak değiliz. İblisler işte. Benim derdim bu pislikleri nasıl durdurabiliriz? Mobese kayıtlarından tespit edilemezler mi? Bu şahısların yakalandığını düşünsenize. Ne müthiş olurdu. Hatta daha da müthişi bu pisliklere bu çivili etlerden yedirmek olurdu. Keyifle izlerdim vallahi."




Evinde 4 köpeği olan ve sevimli dostlarının üzerine titreyen Mermerci, sokak köpeklerine dağıtılan çivili etleri görünce çılgına döndü.