Hadise itirafı

Para yüzünden kardeşleriyle arası açılan Hadise, suskunluğunu bozdu. Ünlü popçu, önceki akşam “Sıkıntı yok dersem, yalan olur. Kız kardeşlerim ile iş birliğimizi bitirdim” diyerek krizi itiraf etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2018 Güncelleme 21 Eylül 2018, 02:58
Hadise itirafı

İÇİNDEKİLER

Ailesi ile arasındaki sorunlar için günlerdir sessiz kalan Hadise, önceki gün itiraf gibi bir açıklama yaptı. Baltalimanı'nda objektife yansıyan 33 yaşındaki popçu, ablası Hülya ve kardeşi Derya Açıkgöz ile arasının para yüzünden bozulduğu iddiası hatırlatılınca şöyle konuştu:

'ZOR BİR DÖNEMDEYİZ'
"Sıkıntı yok dersem, yalan olur. Kız kardeşlerim ile iş birliğimizi bitirdim. Ama yine de onlar benim ailem, canlarım. Şu an zor bir dönemden geçiyoruz; ama bu günleri de aşacağımıza inanıyorum."

İNTİKAM KAVGASI
Tüm mallarını ablasının üzerine yaptırdığı iddia edilen popçu, mallarını geri alamayınca kardeşlerine rest çekmişti. Hülya Açıkgöz, önceki gün de kardeşine sosyal medyadan "İntikam çok tatlı bir kelime değil mi?" sözleriyle gönderme yapmıştı. Hadise de ablasına, "İntikam? Ben çok tembelim. Oturup karmanın seni alt etmesini bekleyeceğim" diye karşılık vermişti.




Hadise, geçtiğimiz günlerde de ablasıyla Instagram'da restleşmişti.



DOĞAN SAVAŞ