Haciz tacizi!

Eski eşinin borçları yüzünden haczedilen villasını dün su basan Demet Akalın, haciz memurlarını suçladı. Akalın, ‘Size ellerimle çay servisi yaptım ama şu hale bakın! Nerede kızımın hakkı’ diyerek de isyan etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2018 Güncelleme 15 Eylül 2018, 00:00
Haciz tacizi!

İÇİNDEKİLER

Okan Kurt'un yüklü borcu nedeniyle Beykoz'daki evine haciz gelen ve bu nedenle işadamıyla 6.5 yıllık evliliğini bitiren Demet Akalın, dün haciz memurlarına isyan etti. Evini su basan popçu, bunun sorumlusunun icra memurları olduğunu iddia etti. Haciz sırasında 5 milyon dolarlık villasında tahribat oluşan popçu, şu sözlerle de hakkını sonuna kadar arayacağını dile getirdi:



HİRA İÇİN RİCA ETTİ AMA...
"Gelen avukat ve icra müdürü, hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım! Kopardığınız hortumlar yüzünden yağmurda evimi su bastı! Kurutma makinelerini almışsınız, çocuğumun eşyaları perişan! Size o gün ellerimle çay servisi yaptım. Müdüre güvendim, çıktım evden kızımla! Alacaklı beyefendinin doğum yapan çocuğuna kızımın altınlarından götürmüştü koştura koştura babası! Size 'Hira'nın okulunun ilk günü odasına girmeyin' diye ricam ettim. 'Televizyon, klima ne varsa alacağız' dediniz! Sizin derdiniz ben değilim, borçlunuz da ben değilim! Nerede çocuk, nerede aile mahkemesi! Nerede benim hakkım!"

NEREDEN NEREYE!
Geçtiğimiz haftalara kadar milyon dolarlık villasından sık sık fotoğraf yayınlayıp sosyal medyada hava atan popçunun son paylaşımı ise "Nereden nereye!" dedirtti.