Fantastik sosyete

ABD’de her yıl düzenlenen Burning Man çılgınlığı Marmaris’e taşındı. Sosyetik Mine Kalpakçıoğlu ve dostları, Bonjuk Bay isimli ıssız koyda geçtiğimiz gün marjinal kostümler giyip çılgınca eğlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2018 Güncelleme 07 Ağustos 2018, 02:40
Fantastik sosyete

İÇİNDEKİLER



Her
yıl ABD'de düzenlenen ve katılanların çılgın kostümler giydiği Burning Man Festivali'nin bir benzeri, geçtiğimiz akşam Marmaris'te yapıldı. 'Bonjuk Bay' denilen ıssız bir koyu kapatan sosyetikler, en marjinal kıyafetlerini giyip sabahın ilk ışıklarına dek doyasıya eğlendi. Issız bir koyda gözlerden uzak düzenlenen parti ise sosyetik işkadını Mine Kalpakçıoğlu'nun sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ortaya çıktı.


KUMSALDA ATEŞ GÖSTERİLERİ...
Partiye sevgilisi Mert İncekara ile katılan Kalpakçıoğlu da konsepte uyarak tütü giydi. Hava karardıktan sonra kumsala otantik bir halı serip ateş gösterileri izleyen sosyetikler, eğlencenin doruğuna çıktı. İki günlük organizasyonun sonunda en çılgın kostümleriyle toplu hatıra fotoğrafı çektiren sosyetiklerin bu görüntüsü, ne ABD'deki Burning Man Festivali'ni de Afrika'daki kabileleri aratmayacak cinstendi.



Kalpakçıoğlu ile bir erkek arkadaşı, kostüm olarak tütü tercih etti.



Partiye katılan herkes, kostümlerinde çılgınlıklarını konuşturdu.



Kalpakçıoğlu ve dostları, Orby isimli arkadaşlarının 40. yaş günü için buluştu.