Yok böyle teklif

Ece Seçkin’e 3 yıllık pilot aşkı Çağrı Terlemez, ilginç bir evillik teklifi yaptı Güzel popçu, Güney Afrika’da yerlilerin huzurunda aşkına ‘evet’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2018 Güncelleme 18 Temmuz 2018, 00:34
Yok böyle teklif

İÇİNDEKİLER

Popçu Ece Seçkin, önceki gün hayatının sürprizini yaşadı. Yeni klibinin çekimi için Güney Afrika'nın Johannesburg kentine giden Seçkin, kendini yerlilerin arasında buldu. Ünlü şarkıcı, Zulu Kabilesi'nden bir kadına fal baktırdığı sırada 3 yıllık pilot aşkının evlilik teklifiyle şoke oldu. 26 yaşındaki şarkıcı, yerlilerin kıyafetlerine bürünen aşkının önünde diz çökerek ettiği evlenme teklifini büyük bir heyecanla kabul etti. Terlemez ise sevincini yerlilerle dans ederek paylaştı.



İkili, bu ilginç evlenme teklifini instagram'da yayınlayarak sosyal medyaya damga vurdu. Seçkin duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Dünyanın en çılgın evlenme tekliflerinden birini aldım. Çıktığımız bu yolculuğa, gerçek aşka, saf sevgiye ve sana bir an bile düşünmeden evet!" Evlilik teklifi için 5 aydır hazırlık yaptığı öğrenilen Terlemez'in Seçkin ile Eylül'de İstanbul'da nişanlanacağı öğrenildi.