Ece Erken ve Nazım Torbalıoğlu Amerika'da sarmaş dolaş görüntülendi

Ünlü sunucu Ece Erken, geçen yılın sonlarında görüşmeye başladığı Nazım Torbaoğlu ile Amerika'da sarmaş dolaş görüntülendi

Giriş Tarihi 04 Temmuz 2018, 00:00 Güncelleme 04 Temmuz 2018, 20:14
Ece Erken ve Nazım Torbalıoğlu Amerika’da sarmaş dolaş görüntülendi

İÇİNDEKİLER

Ece Erken ile geçen yılın sonlarında görüşmeye başladığı Nazım Torbaoğlu'nun aşkı gözlerden uzak sürüyor. Ünlü sunucu ile İzmirli işadamının birlikte tatil için Amerika'ya gittiği ortaya çıktı.



"İLİŞKİMİZ YÜRÜMEDİ" DEMİŞTİ
Erken ve bir ara ayrı şehirlerde olmalarını gerekçe göstererek "ilişkimiz yürümedi" dediği Torbaoğlu, önceki gün Los Angeles'ta alışveriş yaparken görüntülendi. Torbaoğlu, bu beraberliğin duyulmasından bir süre önce eşinden ayrılmıştı.



NAZIM TORBALIOĞLU KİMDİR?
1969 doğumlu iş adamı Aydın Bozadoğan'lıdır. Ece Erken'le aşk yaşayarak adını magazinde sıkça duyduğumuz Nazım Torbaoğlu, Karşıyaka Spor Kulübü yöneticisidir. Ayrıca bir Gıda firmasının sahibi olan Nazım Torbaoğlu, ülkesini seven patron olarak lanse ediliyor.



Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünü kazanıp son sınıfta Üniversiteye ara vermiştir. 1997 yılında ilk şirketine kurarak iş hayatına atılmıştır. İzmir Karşıyaka Spor Kulübünde voleybol şube başkanlığı görevindedir.