Büyük fark

Önceki gün vatandaşlık görevi için sandığa koşanlar arasında Şahan ile Selin Gökbakar da vardı. 38 yaşındaki komedyen, aldığı kilolarla dikkat çekerken iki çocuk annesi eşi aksine incecikti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2018 Güncelleme 25 Haziran 2018, 03:22
Büyük fark

İÇİNDEKİLER




Komedideki
başarısı kadar toplumsal olaylara duyarlılığıyla da bilinen Şahan Gökbakar, vatandaşlık görevini ihmal etmedi. 38 yaşındaki komedyen, dün oyunu iki çocuğunun annesi eşi Selin Gökbakar ile birlikte Acarkent TED İstanbul Koleji Vakfı Okulu'nda kullandı.

Yaklaşık bir sene önce ikinci bebeğini kucağına alan Selin Gökbakar, incecik görüntüsüyle dikkat çekerken ünlü komedyenin aldığı kilolar gözden kaçmadı. Şahan Gökbakar seçim sonuçlarıyla ilgili ise "Herkes için hayırlı olsun. İnşallah güzel günler bizi bekler" yorumunda bulundu.



SABAH HEYECANI
Pop müziğin ünlü ismi Hadise, sabahın erken saatlerinde oy verme heyecanı yaşadı. Belçika doğumlu 35 yaşındaki şarkıcı, dün sandık başında çekilen bu karesini instagram'da paylaştı.


BABA MUTLULUK
Geçtiğimiz ay Emina Jahoviç'ten boşanan Mustafa Sandal, oy kullanmaya oğulları Yaman ve Yavuz ile gitti. Sandal, "Vatana millete hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.


YAĞMUR ÜNAL TÜRKAN ŞORAY



YALIN



İREM
DERİCİ



MUSTAFA CECELİ


ŞÜKRAN OVALI
CANER ERKİN


SİBEL CAN


DEMET AKALIN


CEM YILMAZ



MURAT DALKILIÇ