Çek bir masal

21 yıl önce Buckingham Sarayı önünde poz veren Meghan Markle, yeni bir akım başlattı. Genç kızlar, Prens Harry ile evlenen ABD’li oyuncuyla aynı yerde aynı pozu veriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2018 Güncelleme 23 Mayıs 2018, 03:09
Çek bir masal

İÇİNDEKİLER



Geçtiğimiz Cumartesi günü Prens Harry ile evlenerek genç kızları kıskandıran Meghan Markle, yeni bir modanın daha öncüsü oldu. Attığı her adımla olay yaratan ABD'li oyuncunun henüz 15 yaşındayken Buckingham Sarayı önünde verdiği poz, genç kızlar arasında yeni bir akım başlattı. Bu pozu verdikten 21 sene sonra Prens Harry ile evlenip Kraliyet Ailesi'ne giren Meghan Markle, modern bir Külkedisi Masalı'nın kahramanı oldu. Kaderlerinin 36 yaşındaki ABD'li oyuncu gibi güzel olmasını isteyen binlerce genç kız da şimdilerde İngiltere'deki Buckingham Sarayı'nın önüne gidip Meghan Markle ile aynı yerde aynı pozu veriyor.

Bu pozlarını da instagram hesaplarında paylaşan İngiliz ve turist genç kızlar, bu esprili fotoğrafların altına da "Belki biz de 21 sene sonra saraya prenses olarak girebiliriz" notu düşüyor.


GÜZELLİĞİ 18'DEN VURDU
Merhum Prenses Diana'nın yeğeni Lady Kitty Spencer, güzelliği ve şıklığıyla yılın düğününe damgasını vurmuştu. 27 yaşındaki genç kadın, Dolce&Gabbana imzalı kıyafeti, Bulgari marka kolye ile küpeleri ve Philip Treacy tasarımı şapkasıyla törenin en şık ismiydi.
Şıklığını son derece doğal bir makyajla tamamlayan Lady Kitty Spencer'ın makyözü, genç kadının yüzüne 18 farklı kozmetik ürünüyle makyaj yaptı. Bu ürünlerin toplam fiyatı ise 565 pound yani yaklaşık 3 bin 500 lira...


HARRY'NİN MELEKLERİ

Prens Harry ile Meghan Markle, Kensington Sarayı'nda aile fotoğrafı verdi. Saray tarafından paylaşılan fotoğrafları Kraliyet Ailesi'nin ünlü fotoğrafçısı Alexi Lubomirski çekti. Minik nedimelerle çekilen bu karede, Prens William ile Kate Middleton'ın oğulları George, gelinle damattan rol çaldı.


HEYECANLANDIRAN İHTİMAL

İngiltere'nin en yüksek tirajlı gazetesi The Sun, çiftin olası balayı rotalarını yazdı. Gazetenin açıkladığı 8 farklı yer arasında yine Kapadokya'nın adı geçti.



Prens Harry ile Meghan Markle'ın balayına nereye gideceği de kuşkusuz merak konusu. Resmi davetler nedeniyle balayını ertelemek zorunda kalan ünlü çiftin, gidebileceği 8 farklı balayı adresi açıklandı. İngiltere'nin en yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun'a göre bu alternatif rotalar arasında Prenses'in çok sevdiği ve daha önce tatil yaptığı Kapadokya da var. Diğer seçenekler ise Rwanda, Barbados, Hawaii, Meksika, Botsvana, Zambiya ve Karayipler...



SIRADA EN GÖZDE BEKAR !
Düğünde güzelliğiyle dikkat çeken Kitty Spencer'ın kardeşi ve Prens Harry'nin kuzeni olan Louis Spencer, Kraliyet Ailesi'nin en gözde bekarı ilan edildi. 24 yaşındaki genç adama sosyal medyadan evlilik teklifleri yağmaya başlarken genç kızlar, "Sakin olun, Harry gitti ama Louis hala bekar" yorumları yaptı...



TARİHİ SEMBOL
Düğünün en dikkat çeken detaylarından biri de Prens Harry ile Meghan Markle'ın nikahın ardından verilen özel partiye giderken bindikleri antika otomobildi. Prens'in kullandığı Jaguar'ın 'E190518' plakası, çiftin 19 Mayıs 2018'teki düğün tarihlerinin sembolüydü. Değeri 350 bin pound (yaklaşık 2 milyon 200 bin lira) olan elektrikli Jaguar, Jamiroquai grubunun 2017'de kanser nedeniyle vefat eden İngiliz solisti Toby Grafftey-Smith'e aitti.