Gurur karesi

Önceki gün onur konuğu olarak Cannes Film Festivali’ne katılan Serenay Sarıkaya, süper model Bella Hadid ve modacı Alexandar Wang ileb uluştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2018 Güncelleme 12 Mayıs 2018, 00:09
Gurur karesi

İÇİNDEKİLER



Son
rol aldığı internet dizisi 'Fi' ile geçtiğimiz yıl Cannes Film Festivali'ne katılan Serenay Sarıkaya, bu sene ise bir markanın onur konuğu olarak Fransa'daydı. Önceki gün bu yıl 71.'si düzenlenen festivalde boy gösteren Sarıkaya, katıldığı etkinlik için Hakan Yıldırım imzalı bir kostüm tercih etti. 26 yaşındaki güzel oyuncu; derin göğüs dekolteli, etek kısmı püsküllü pembe kostümüyle "Serenay, adeta Şeker Kız Candy gibi olmuş" yorumları yaptırdı. Serenay Sarıkaya ile aynı marka tarafından festivale davet edilen süper model Bella Hadid ise beyaz kıyafetiyle Sarıkaya'dan çok daha sade bir görüntü sergiledi.


Ünlü oyuncu, gece ise siyah bir kıyafet tercih etti.


Petra Nemcova, Chopard imzalı pırlanta ve zümrüt takılarıyla Cannes'a damga vurdu.


BİNBİR SURAT IRINA
Rus model, hazırlık sürecinden bu fotoğrafları paylaşarak özgüvenini gözler önüne serdi.


Shayk, bu paylaşımlarına "Kırmızı halı öncesi herkes gerçek yüzümü görsün istedim" notu düştü...


Dünyaca ünlü yıldızların akın ettiği Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıda en büyük ilgiyi çeken isim Irina Shayk oldu. Davete Versace imzalı kırmızı bir kıyafetle katılan Victoria's Secret meleği, adeta Fransa'yı yaktı. Irina Shayk, davete hazırlık sürecinden de birbirinden renkli fotoğraflar paylaşmayı ihmal etmedi.


ÇOCUK GİBİ
Birçok ünlü yıldız gibi festivalde olan Meryem Uzerli, çocukluğuna döndü. Güzel oyuncu, Cannes'da gördüğü efsane çizgi film karakteri 'Maske'nin maskotuyla selfie çektirdi. Uzerli'nin keyfi ise yüzüne yansıdı.