Aşk çocuğu!

Çapkınlıkta sınırları aşan Hakan Sabancı, önceki akşam mankenle samimiyeti ilerletti. Playboy ile manken, Bebek’te eğlendikleri mekan çıkışı gazetecilere yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2018 Güncelleme 02 Aralık 2021, 17:55
Aşk çocuğu!

İÇİNDEKİLER

HIZLI çapkın Hakan Sabancı, çapkınlığın romanını yazıyor! Aslışah Alkoçlar'la ayrıldıktan sonra adı aralarında Hadise'nin de olduğu sayısız güzelle anılan Sabancı, ünlü popçunun ardından Eliz Sakuçoğlu'yla beraberdi. Sosyetik playboy, Sakuçoğlu'dan sonra da Lara Surol ve daha birçok yabancı güzelle kısa süreli aşklar yaşadı. Hakan Sabancı, önceki akşam ise Bebek'teki bir mekanda mankenle yakınlaştı. İddiaya göre birlikte dans eden ikili, gecenin ilerleyen saatlerinde meraklı bakışlara aldırmadan öpüştü.

PLANI BASIN BOZDU!
Sabaha karşı 04.00'e kadar eğlenen ikili, mekandan birlikte ayrıldı. VIP minibüsünü kapıya çağırtıp şoförüne gazeteci olup olmadığını kontrol ettiren çapkın işadamı, faka bastı. Sürpriz ikili, flaşların patlamasıyla şoke oldu. Hızla birbirinden uzaklaşan ikiliden manken, bir taksiye bindi. Sabancı da VIP minibüsüyle onu takip etti. Hakan Sabancı, gazetecilerin kendilerini takip ettiğini fark edince Kanlıca'daki yalısına gitti. Manken ise taksiyle Etiler sokaklarında gözlerden kayboldu.

ARADA 7 YAŞ FARK VAR
Ünlü işadamı Nuri Ensari'yle evliliğin eşiğinden dönen 33 yaşındaki manken, kendinden 7 yaş küçük Sabancı'yla objektiflere böyle yakalandı.
arkadaşının eski sevgilisini kaptı!



ARKADAŞININ ESKİ SEVGİLİSİNİ KAPTI!
Hakan Sabancı'nın yakın dostu olan Önder Bekensir, geçtiğimiz yıllarda mankenle aşk yaşamıştı. Mankenin Sabancı ile yakınlaşmasının ikilinin dostluğunu etkileyip etkilemeyeceği ise muamma…